MENÜ

Fenerbahçe transferde gaza bastı

Hem Avrupa Ligi'nde hem de Türkiye'de kupaların hayalini kuran Fenerbahçe'de, transfer hareketi yeniden başladı. Hedefteki isimler, Milivojevic ve Volkan Şen olarak belirlendi, Sportif Direktör Terraneo da temasları hızlandırdı.

Fenerbahçe transferde gaza bastı

Şampiyonlar Ligi grupları başka bir bahara kalınca, Fenerbahçe rotayı Avrupa Ligi’nde zirveye çıkmaya kırdı. Shakhtar Donetsk maçı sonrası Sportif Direktör Terraneo ile Başkan Aziz Yıldırım’ın yaptığı görüşmeden transfer çıktı! Teknik direktör Vitor Pereira’nın da raporu doğrultusunda orta sahaya ve sağ kanada takviye yapılması için düğmeye basıldı.

Başta Robin van Persie ve Nani olmak üzere birçok yıldız ismi Kanarya’nın kadrosuna kazandırmayı başaran Terraneo, hedefteki isimlerden ikisi için temaslarını sıklaştırdı. Alınan bilgiye göre orta sahada defansif rolü üstlenecek oyuncu olarak düşünülen ve Pereira’nın da Olympiakos’tan eski öğrencisi olan Luka Milivojevic için kulübüyle yeniden görüşmelere başlanacak.

İndirim bekleniyor

Yunan ekibinin bir kez daha kapısını çalmaya hazırlanan Kanarya, daha önce istenen 8 milyon Euro’luk bonservis bedelinde indirime gidilmesini talep edecek. 24 yaşındaki Sırp oyuncu ise yakın çevresine, tarafların anlaşması halinde, Pereira’nın takımında olmayı çok arzuladığını söylüyor. Hücumun sağ kanadına da, Bursaspor’da kadrodışı bırakılan Volkan Şen düşünülüyor. Timsah’tan ayrılmayı kafasına koyan Volkan, Fenerbahçe’ye yeşil ışık yakıyor. Kanarya ise Timsah’la görüşmelerine başladı ve Bursa’dan, ne kadar bonservis bedeli talep edileceğinin cevabını bekliyor.

Yusuf Dursun

Van Persie şok olmuş

Haberin Devamı
YORUM YAZ