MENÜ

Fenerbahçe transfer haberi: QPR'dan Bright Osayi-Samuel açıklaması

Fenerbahçe'nin transferi adına anlaşma sağladığı belirtilen Bright Osayi-Samuel için kulübü Queens Park Rangers'ın menajeri Mark Warburton, açıklamalarda bulunurken şimdilik transfer iddialarını kısmen reddetti.

Fenerbahçe transfer haberi: QPR'dan Bright Osayi-Samuel açıklaması

Süper Lig'de sezonun ikinci devresi adına transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin ilk olarak Queens Park Rangers'dan Bright Osayi-Samuel ile anlaşmaya vardığı iddia edilmişti. Söz konusu iddialar, Queens Park Rangers'ın menajeri Mart Warburton'a da soruldu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin yanı sıra Celtic ve Rangers'ın da ilgilendiği ifade edilen Bright Osayi-Samuel'in durumuna ilişkin soruyu yanıtlayan Warburton, "Görüşüne göre Celtic, Fenerbahçe ve Rangers'a gidiyor. Umarım iyi bir pasaporta sahiptir. Bu söylentiler, medyanın devamlılığını sağlıyor. Benim tek düşüncem Bright'ın iyi antrenman yapması, sıkı çalışması ve iyi performans göstermesi" dedi.

Haberin Devamı

Warburton'ın açıklamalarına rağmen Osayi-Samuel'in QPR'daki sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması oyuncunun devre arasında takımdan ayrılma ihtimalini yüksek kılıyor.

YORUM YAZ