MENÜ

Fenerbahçe transfer haberi: Orta sahada ibre Gagliardini'de

Fenerbahçe transfer haberi... Arsenal, orta sahaya istediği transferi yapamadığı için Mohamed Elneny’yi kadroda tutmayı planlıyor. Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal’ın işaret ettiği ‘6-8 numara oynayabilen’ oyuncu takviyesi için Inter’in yıldızı Roberto Gagliardini bir adım önde görünüyor.

Fenerbahçe transfer haberi: Orta sahada ibre Gagliardini'de

Fenerbahçeli taraftarlar yeni sol bek ve forvetin gelmesini beklerken İsmail Kartal’ın sözleri bir kez daha heyecan yarattı. Tecrübeli teknik adam, 6 ve 8 numara oynayabilen bir orta saha için de arayışta olduklarını söylemişti. 2019-20 sezonunda kiralık olarak Beşiktaş forması giyen Mohamed Elneny, ismi gündeme gelen ilk oyunculardan biriydi. Ancak Arsenal’in, adı Galatasaray’la da anılan Mısırlı yıldızı takımda tutma ihtimali yükseldi. Bunun nedeni, orta sahaya istedikleri takviyeyi yapamamaları. Fenerbahçe’de ibre Roberto Gagliardini’ye döndü. Inter forması giyen İtalyan yıldızın kiralanması için görüşmelerin devam ettiği kaydedildi. Inter, başarılı oyuncuyu kiralamaya hazır. Gagliardini de düzenli forma şansı için Fenerbahçe’ye sıcak bakıyor. Ancak daha önce hiç ülkesi dışına çıkmayan 27 yaşındaki oyuncunun bu nedenle çekinceleri olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Vecino da gündemde

Sarı-Lacivertliler’de Gagliardini’nin takım arkadaşı Matias Vecino ismi de gündeme geldi. Uruguaylı oyuncu, bu yılın sonunda düzenlenecek Dünya Kupası’nda milli takımdaki yerini kaybetmemek için oynayabileceği bir takıma gitmeye sıcak bakıyor. Ancak Inter’in teknik patronu Simone İnzaghi’nin Uruguaylı futbolcunun takımda kalmasından yana olduğu kaydedildi. Yine de Vecino konusunda da sürpriz bir gelişme olabilir.

YORUM YAZ