MENÜ

Fenerbahçe transfer haberi | Lincoln'ü FANATİK'e değerlendirdi: Çok yetenekli!

Portekiz Radyo kanalı TSF'nin muhabiri Miguel Jorge Fernandes, Fenerbahçe'nin transferini bitirmek üzere olduğu Brezilyalı yıldız Lincoln'ü FANATİK için yazdı. Brezilyalı yıldızın yeteneklerine övgülerde bulunan Fernandes, "Santa Clara'da çok iyi bir 3 yıl geçirdi. Son derece yetenekli bir ofansif orta saha oyuncusu. Ön alanda 2-3 pozisyonda forma giyebiliyor. Asist ve gol anlamında iyi bir ortalamaya sahip. Tarzı, 4-4-2 ve 4-3-3 sistemine son derece uygun. Frikik vuruşlarında çok başarılı, sol ayağı son derece etkili ve bu sayede topu istediği yere göndermek konusunda da sıkıntı yaşamıyor" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe transfer haberi | Lincoln'ü FANATİK'e değerlendirdi: Çok yetenekli!

Fenerbahçe'nin transferini bitirmeye hazırlandığı Santa Clara'dan Lincoln için Portekiz Radyo kanalı TSF'nin muhabiri Miguel Jorge Fernandes'in FANATİK'e özel değerlendirmeleri şu şekilde:

Haberin Devamı

Lincoln Henrique genç bir oyuncu ve kariyerini ileriye götürme yeteneğine sahip. Portekiz futboluna da çok genç ayak bastı. Santa Clara'da çok iyi 3 yıl geçirmesine rağmen kimsenin onu transfer etmemesini bir hayli ilginç buluyorum. Son derece yetenekli bir ofansif orta saha. Portekiz'deki kariyerinin başında 10 numaraydı ama rakip defansa baskı yapma alışkanlığı yoktu. Ancak artık bunu da yapabiliyor. Onun adına pozitif bir değişim de hem asist hem de gol anlamında iyi bir ortalamaya sahip olması. Geçen sezon 44 maçta 7 gol attı ve 17 asist yaptı.

Haberin Devamı

Başka kulüpler de istiyor

Oyun yapısı, 4-4-2 ve 4-3-3 sistemine son derece uygun. Takımı için birçok sorun çözme yeteneğine sahip ve kalite anlamında gayet iyi. Kazanmak için oynayan takımlar için kişilik ve kapasite anlamında takımı birleştirici bir özelliğe sahip. Frikik vuruşlarında çok başarılı. Sol ayağı etkili ve topu istediği yere gönderebilmesi, asist özelliğini kolaylaştırıyor. Oyunu okuma becerisinin yanı sıra hücumda 2 ya da 3 farklı pozisyonda forma giyebiliyor. Fenerbahçe'nin yanı sıra Porto'nun ve İtalya'dan bazı kulüplerin onunla ilgilendiğini duymuştum.

FANATİK ÖZEL | M. Çağrı Davran

YORUM YAZ