MENÜ

Fenerbahçe - Trabzonspor ATV şifresiz canlı izle - FB - TS canlı yayın

Türkiye Kupası yarı finalinde rövanş heyecanı yaşanıyor. Trabzonspor'a karşı ilk maçı 2-1 kaybeden Fenerbahçe, rövanş maçında güçlü rakibini konuk ediyor. Kupada finale ulaşmak isteyen Fenerbahçe ve Trabzonspor'da tek hedef sahadan final biletiyle ayrılmak. Kayserispor maçına kulübede başlayan Vedat Muriç, Trabzonspor'a karşı gol silahı olarak sahaya çıkıyor. Trabzonspor'da ise kaptan Sosa, sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe maçında kadroda yok. Mücadele ATV ekranlarından naklen yayınlanırken, karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbolseverler google üzerinden 'ATV canlı izle, ATV şifresiz' araması yapıyor. Fenerbahçe - Trabzonspor maçı ile ilgili tüm detaylar fanatik.com.tr'de.

Fenerbahçe - Trabzonspor ATV şifresiz canlı izle - FB - TS canlı yayın

Süper Lig'de 27. hafta maçlarının ardından gözler Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan Türkiye Kupası yarı final ikinci maçına çevrildi. İlk maçı 2-1 kaybeden Fenerbahçe bu kez sahasında kazanarak turu geçmek istiyor. Trabzonspor ise deplasmanda 2-1'lik avantajını korumaya çalışacak. Süper Lig'de emin adımlarla şampiyonluğa yürüyen Bordo- Mavililer de Türkiye Kupası'na bir hayli önem veriyor. Karadeniz devi bu akşam oynanacak önemli karşılaşmada skor avantajını koruyarak Kadıköy'de istediği sonucu almayı ve ezeli rakibi Kanarya'yı kupanın dışına itmeyi amaçlıyor. Kuşkusuz hem Fenerbahçe'nin hem de Trabzonspor'un bu akşamki tek hedefi finale yükselmek. Kanarya skoru kendi lehine çevirip Fırtına'yı elemeyi başarırsa tarihinde 18. kez final oynama hakkı kazanacak. Karadeniz ekibi ise avantajını koruyup turu atlarsa 15. kez finale çıkacak. Bordo-Mavililer'in 8,Sarı-Lacivertliler'in ise 6 kupa şampiyonluğu bulunuyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe - Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak. Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 20.45'te başlayacak karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. ATV'den şifresiz yayınlanacak maçın skor takibi ve canlı anlatımı haberimizde olacak.

Fenerbahçe - Trabzonspor 11'ler:

Fenerbahçe: Altay, Dirar, Serdar, Falette, Hasan Ali, Gustavo, Tolga, Zajc, Deniz, Rodrigues, Muriç

Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Hosseini, Campi, Novak, Abdulkadir Parmak, Ndiaye, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Ekuban, Sörloth

Fenerbahçe nasıl tur atlar?

Deplasmanda attığı golle umutlanan Fenerbahçe, her türlü 2 farklı galibiyette ve 1-0'da tur atlayan takım olacak. Mücadele Fenerbahçe'nin 2-1'lik üstünlüğü ile sona ererse ise uzatma dakikaları veya penaltılar finale yükselen ekibi belirleyecek.

Haberin Devamı

Trabzonspor nasıl tur atlar?

Rövanş öncesi avantajı kapan Trabzonspor, alınacak beraberlikte, galibiyette veya tek farklı mağlubiyette adını finale yazdıran ekip olacak.

YORUM YAZ