MENÜ

Fenerbahçe taraftarıyla kazandı

Kanarya’yı kabus gibi geçen sezonda yalnız bırakmayan 37 bin Fenerbahçeli tribündeki yerini aldı, müthiş bir destek vardı. 10 kişi kalan rakip karşısında takım zorlansa da taraftar her an oyunun içindeydi, oyuncuları ateşledi, rakibi sindirdi, adeta zaferi getirdi.

Fenerbahçe taraftarıyla kazandı

Tarihinin en kötü sezonunu geçiren, bir türlü ayağa kalkamayan Fenerbahçe’yi taraftarı dün de yalnız bırakmadı. Karşılaşmaya her iki takımın taraftarı da soğuk havaya rağmen büyük ilgi gösterdi. Ülker Stadı’nda Fenerbahçe taraftarları stadın tamamına yakınını doldurarak takımlarına destek oldu. Çaykur Rizesporlu taraftarlar ise deplasman tribününün büyük bölümünde yerini aldı.

Haberin Devamı

37 bin 311’i bulan seyirci desteği 90 dakika sonunda zor da olsa gelen zaferle sevince dönüştü. 2-1 önde olmasına rağmen 10 kişi rakibine karşı beraberliğin yakalanması yürekleri ağza getirse de taraftar hiç pes etmedi, hep oyunun içindeydi. her pozisyonda rakibi sindirip, hakeme baskı yapan taraftarlar gecenin tartışmasız yıldızıydı. Zaferin sevinci ise hep beraber yaşandı.

YORUM YAZ