MENÜ

Fenerbahçe taraftarını sevindiren haber

Fenerbahçe transfer haberi Ada'dan... İngiliz ekibi, menacer Mikel Arteta’nın kadro dışı bıraktığı Mesut Özil’i ara transfer döneminde göndermek için kolları sıvadı. Arsenal’ın, dünyaca ünlü yıldızla ilgilenen kulüplere cazip bir teklifi var. Kırmızı-Beyazlılar, Mesut’u sezon sonuna kadar kiralayacak olan takıma ciddi bir maaş desteği vermeye hazır. Haziran ayında ise 32 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi sona erecek ve bedelsiz olarak imza atabilecek. Bu gelişme sonrası Fenerbahçe - Mesut flörtü yeniden başlayacak gibi duruyor. Bilindiği üzere yakın bir dönemde Fenerbahçe ve Mesut Özil cepheleri biraraya gelmişti.

Fenerbahçe taraftarını sevindiren haber

Fenerbahçeli taraftarların hayallerini süsleyen Mesut Özil konusunda yeni gelişmeler var. Yıldız futbolcu, sezon başında menacer Mikel Arteta tarafından kadro dışı bırakılmıştı. Bu karar büyük tepki çekse de İspanyol çalıştırıcı, kararından geri adım atmaya niyetli değil. Arsenal Yönetimi, bu konunun daha fazla sıkıntı yaratmaması adına ara transfer döneminde dünyaca ünlü yıldızla yolları ayırmak için harekete geçti.

Haberin Devamı

FLAŞ! FENERBAHÇE İÇİN GEMİLERİ YAKTI!

Haftalık 3.4 milyon TL!

İngiliz basınında yer alan haberlere göre Kırmızı-Beyazlılar, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Mesut Özil’i bu süreçte kiralık göndermek istiyor. Ancak 32 yaşındaki futbolcunun haftalık 350 bin Pound’luk (3.4 milyon TL) maaşının, Mesut’la ilgilenen kulüplere fazla geleceğinin farkındalar. Çıkan haberlere göre Arsenal bunu bildiği için başarılı futbolcuyu kadrosuna katmayı düşünen takımlara, maaşının büyük bir bölümünü karşılamaya hazır olduğu mesajını gönderdi.

Öncelik Juventus’ta

İngiliz medyasına göre Mesut Özil’in bundan sonraki adresi için iki büyük ihtimal var: Juventus ve Fenerbahçe... Türk asıllı Alman futbolcunun, Cristiano Ronaldo faktörü nedeniyle önceliğinin İtalyan devi olduğu öne sürüldü. Ancak Juventus’un, Arsenal’ın çağrısına nasıl bir yanıt vereceği belirsiz. Fenerbahçe ise Mesut’un bir gün formasını giymek istediğini açıkça ifade ettiği kulüp konumunda. Sarı-Lacivertliler, Arsenal’ın yıldız futbolcunun maaşını karşılayacağı miktara göre bu transfer için harekete geçebilir.

Haberin Devamı

‘CR7 ile yeniden oynamayı isterim’

Mesut Özil, futbol hayatını noktalamadan önce Real Madrid’den takım arkadaşı olan Cristiano Ronaldo ile bir kez daha birlikte oynamayı çok istiyor. Yıldız futbolcu, 2018’de yaptığı bir açıklamada, “Onunla oynamaktan büyük keyif alıyordum. Saha içinde çok daha iyi bir futbolcu olmamı sağlıyordu. Ben de ona birçok asist yaptım. Ona maç içinde sadece 2 pas versem bile 90 dakikayı 2 asistle tamamlamama yetiyordu!” ifadelerini kullanmıştı.

YORUM YAZ