MENÜ

Fenerbahçe taraftarı daha ne yapsın!

Kötü gidişata rağmen Sarı-Lacivertliler, Ülker Stadyumu'nu tıklım tıklım doldurdu. Yaklaşık 42 bin taraftar, takımlarına 90 dakika boyunca destek verirken, Trabzonspor karşısında sahadan takımlarına itici güç oldu.

Fenerbahçe taraftarı daha ne yapsın!

Kanarya'da bu sezon işler istenildiği gibi gitmiyor... Türkiye Kupası'na ve Konferans Ligi'ne veda eden Fenerbahçe'nin son olarak ligdeki rakibi Trabzonspor oldu. Takımın son dönemlerde ortaya koyduğu kötü futbola rağmen Sarı-Lacivertliler, takımlarını yalnız bırakmadı. Son 5 lig maçında 20 bin barajını sadece bir kez geçebilen Fenerbahçe'de biletler günler öncesinden tükendi. Yaklaşık 42 bin Sarı-Lacivertli futbolseverler, Ülker Stadyumu'nu tıklım tıklım doldurdu. Tezahüratlar, maç öncesinden başladı. İlk düdükten, son düdüğe kadar yoğun bir destek verdi.

Haberin Devamı

Önce isyan sonra alkış

Fenerbahçeliler, takımlarına itici güç olurken, müthiş bir destek verdi. Daha önceki haftalarda 'Yönetim istifa' sesleriyle inleyen Ülker Stadyumu'nda taraftarlar, uzun bir süre maçı geride götüren Kanarya'ya adeta isyan etti. Ancak 10 kişiyken atılan gol sonrasında seyircilerin keyfi yerine geldi. Futbolseverler, bir kişi eksik olan takımlarının mücadelesinden memnun kaldı, maç sonunda futbolcuları alkışladı.

YORUM YAZ