MENÜ

Fenerbahçe taraftarı coştu! Tam 100 bin...

Bu sezon dünya yıldızlarının yanında, Türkiye'nin de öne çıkan birçok oyuncusunu kadroya katan Fenerbahçe'de taraftarlar da kulübe her yönden katkı sağlamaya devam ediyor. Sarı Lacivertliler kombinede 40 bin rakamını zorlarken, Fenerium'larda da 100 binden fazla forma satıldı.

Fenerbahçe taraftarı coştu! Tam 100 bin...

Fenerbahçe taraftarı yapılan transferlerin karşılığını vermeye başladı.

Bu sezon transferde atağa kalkan ve Türkiye'de belki de tarihin en kuvvetli kadrosunu kuran Fenerbahçe'de, kombine satışarında 40 bin rakamına ulaşılmasının ardından bir iyi haber de forma satışlarından geldi.

100 bin formadan fazla satıldı!

Bu sezon Van Persie ve Nani gibi dünya yıldızlarının yanında geçen sezonun gol kralı Fernandao ve Bursaspor kadrosunun temelini oluşturan Ozan Tufan, Volkan Şen ve Şener Özbayraklı gibi oyuncuları kadrosuna katan Kanarya'da taraftar da takımına sahip çıktı.


Ozan Tufan'dan Şenol Güneş eleştirisi
Ülker ile 10 yıllığına 90 milyon euroluk sponsorluk anlaşması imzalayan, son olarak da Yandex'le göğüs reklamı sözleşmesi imzalayan kulüp kasasını doldururken, forma satışları da tarihi bir rakama ulaştı.

Yönetim Kurulu üyesi İlhan Ekşioğlu, Twitter hesabından verdiği bilgiyle Fenerium mağazalarının 100 binden fazla forma sattığını açıkladı.

Ekşioğlu, söz konusu tweet'inde şu ifadeleri kullandı:

"Forma satışlarında 40. günde 100 bin barajını geçtik. Teşekkürler 12 numara"



SOFIANE FEGHOULI, İSPANYA'DA İLK 10'DA...

Haberin Devamı
YORUM YAZ