MENÜ

Fenerbahçe Steven Caulker'ın transferi için görüştü

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi...Daha önce de çok istenen ve Alanya ile sözleşmesi Mayıs sonunda bitecek olan Steven Caulker'ın menajeriyle yapılan görüşmeler olumlu gidiyor. Fenerbahçe, İngiliz stopere 3 yıllık sözleşme imzalatmak istiyor.

Fenerbahçe Steven Caulker'ın transferi için görüştü

Süper Lig'de yeni sezonda şampiyonluktan başka bir şey düşünmeyen ve bu doğrultuda transfer çalışmalarına hemen başlayan Fenerbahçe'de en çok istenen oyuncuların başında, Alanyaspor'dan Steven Caulker geliyor. Geride bıraktığımız sezonun hem başında hem de devre arasında kadroya katılması için büyük çaba harcanan, ancak gerçekleşmeyen İngiliz stoperin transferi konusunda Sarı-Lacivertliler, bu kez çok daha kararlı... Akdeniz ekibiyle olan sözleşmesi Mayıs sonu itibariyle sona erecek 29 yaşındaki futbolcunun menajeriyle yapılan görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği bildirildi.

Haberin Devamı

Szalai'nin partneri olacak

Türkiye'deki üçüncü sezonunu geçiren tecrübeli savunmacının ligi çok iyi tanıması, başarılı performansı hatta Türkçe'yi de kısa sürede öğrenmesi, Kanarya'nın ısrarcı olmasındaki nedenler olarak gösteriliyor. Caulker'la 3 yıllık bir anlaşma yapmak isteyen Fenerbahçe, savunmanın göbeğinde Szalai ile birlikte onu oynatarak, defansını kuvvetlendirmeyi amaçlıyor.

Yusuf Dursun

YORUM YAZ