MENÜ

Fenerbahçe soyunma odasında gergin anlar!

Ziraat Türkiye Kupası Final karşılaşmasının ardından Fenerbahçe soyunma odasında tansiyon oldukça yüksekti. Özellikle yenilen 2. gol sarı lacivertli ekipte tartışmalara neden oldu. Fernandao savunmacılara tepki gösterirken defans oyuncuları pozisyonları değerlendiremeyen hücum oyuncularına çıkıştı.

Fenerbahçe soyunma odasında gergin anlar!

Akhisar'a 3-2 yenilip kupayı kaybeden Fenerbahçe'de adeta yıkım yaşandı. Sissoko'nun ceza sahasında 7 Fenerbahçeli varken kafayı vurup, ikinci golü atması gerginliğe neden oldu.

Sabah Gazetesi'nden Volkan Demir'in haberine göre; Fernandao, savunmacılara gol sonrası büyük tepki gösterdi. Savunma oyuncuları ise yakalanan pozisyonların değerlendirilememesi nedeniyle hücumculara çıkıştı. Kaptanlar Volkan Demirel ve Mehmet Topal da 2-1'den sonra takımın bir anda maçtan kopması nedeniyle oldukça sinirliydi. Finallerde her an her şeyin değişebileceğini belirten iki yıldız, "15 dakika boyunca sahada kaybolduk. O süreçte daha erken geri dönebilsek belki maçı 2-2 hatta 3-3'e bile getirebilirdik" serzenişinde bulundu.

Fenerbahçe'de ağır fatura!

BAŞKAN YOLCULUK BOYUNCA KONUŞMADI

Dönüş yolculuğunda ise hem yorgunluk hem de üzüntü vardı. Yönetim ile futbolcular özel uçakla gece geç saatlerde İstanbul'a inerken, kimsenin ağzını bıçak açmadı. Başkan'ın yolculuk boyunca kimseyle konuşmaması dikkat çekti. Bu finalin ardından yönetimin teknik heyetle bir araya gelerek gelecek sezon adına önemli kararlar alması bekleniyor.

Aykut Kocaman, ligde 2, kupada ise 1 olmak üzere Akhisar'la oynadığı 3 maçı da kaybetti. Fenerbahçe rakibinden toplam 7 gol yedi.

Advocaat'tan geri dönüyor! Anlaşmak üzere...

Haberin Devamı
YORUM YAZ