MENÜ

Fenerbahçe Sosa ile yol ayrımında

Fenerbahçe'ye geldiği günden bu yana performansı ve maliyeti ile sık sık tartışma konusu Sosa, İsmail Kartal yönetiminde ligde son 8 maçta süre alamazken yıllık ücreti ise dudak uçuklattı.

Fenerbahçe Sosa ile yol ayrımında

Fenerbahçe'de inişli çıkışlı performansıyla bir türlü beklentileri karşılayamayan Jose Sosa'nın faturası ağır oldu. Bu sezon fazla süre alamayan ve yalnızca 2 asistle takımına katkıda bulunabilen Jose Sosa'nın sarı-lacivertlilere yıllık maliyeti ise yaklaşık 23 milyon TL oldu.

Haberin Devamı

JOSE SOSA, HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI

Geçmişte Türkiye'de Beşiktaş ve Trabzonspor'da da forma giyen ve performansıyla büyük beğeni toplayan Jose Sosa, Fenerbahçe'de ise bir türlü beklentileri karşılayamadı. 36 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon sarı-lacivertli formayla 24 resmi maçın 18'inde ilk 11'de yer alırken yalnızca 2 asistle takımına katkıda bulundu. İsmail Kartal'ın gelişinin ardından ise son 8 lig maçında hiç süre alamadı.

JOSE SOSA'NIN FENERBAHÇE'YE FATURASI AĞIR OLDU

Sarı-lacivertlilerin 2020'nin yaz aylarında Trabzonspor'dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Jose Sosa'nın faturası ağır oldu. Tecrübeli oyuncu yaklaşık 23 milyon TL yıllık ücretiyle tartışma konusu oldu.

Önümüzdeki yaz Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sona erecek olan Jose Sosa ile yolların ayrılması bekleniyor.

Haberin Devamı

(Star)

YORUM YAZ