MENÜ

Fenerbahçe neler yaşadı? Mesut Özil idman görüntüleri

Fenerbahçe Türk futbol tarihinin en büyük transferlerinden olan Mesut Özil'i açıkladıktan kısa bir süre sonra gözler akşam antrenmanına çevrildi. Yeni transfer Mesut Özil, Samandıra'da Fenerbahçe eşofmanlarıyla ilk antrenmanına çıktı. Mesut Özil'e kulüp çalışanları ve yeni takım arkadaşları yoğun ilgi gösterdi. Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi teknik heyet kısa bir açıklama yaptı. Mesut Özil'i takım arkadaşları alkışlarla karşıladı. Mesut Özil'in Fenerbahçe idmanına çıkması dünyanın önde gelen yayıncılarından da önemli karşılık buldu. İngiliz basını başta olmak üzere, ESPN ve Bild gibi önemli medya devleri Mesut Özil - Fenerbahçe buluşmasına önemli yer verdi.

Fenerbahçe haberi... Yeni transfer Mesut Özil, Fenerbahçe ile ilk idmanına çıktı. Mesut Özil'e kulüp çalışanları ve yeni takım arkadaşları yoğun ilgi gösterdi. Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi teknik heyet kısa bir açıklama yaptı.

Haberin Devamı

Mesut Özil'i takım arkadaşları alkışlarla karşıladı. Dünyaca ünlü futbolcu bir süre bireysel antrenmanlarına devam edecek. İşte Mesut Özil'in ilk antrenmanından görüntüler...

YORUM YAZ