MENÜ

Fenerbahçe sol beki Novak forma şansı bekliyor

Uzun yıllar sol bekte sıkıntı yaşayan Fenerbahçe, sezona 2 iyi sol bek alarak girmişti. Sarı-Lacivertli ekibe büyük umutlarla transfer olan Filip Novak şu ana kadar istediği süreyi alabilmiş değil. Formayı sezonun ilk bölümünde Caner Erkin'e kaptıran tecrübeli futbolcu, Erol Bulut'tan şans istiyor.

Fenerbahçe sol beki Novak forma şansı bekliyor

Uzun yıllar sol bekte sıkıntı yaşayan Fenerbahçe, sezona 2 iyi sol bek alarak girmişti. Sarı-Lacivertli ekip, sözleşmeleri biten Trabzonsporlu Filip Novak ve Beşiktaşlı Caner Erkin'i kadrosuna katmıştı. Caner Erkin'in sezona formda başlamasıyla Fenerbahçe'ye büyük umutlarla transfer edilen Filip Novak kulübeye mahkum oldu. Sarı-Lacivertli ekibin Trabzonspor'dan kaptığı Filip Novak, sol bek olmasına rağmen geçen sezon ligde tam 7, toplamda da 10 gol atmıştı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin evinde Konyaspor'a gol atamadan kaybetmesi ve kamuoyunda Caner Erkin'in performansının tartışılmasıyla, Erol Bulut'un milli aradan sonraki ilk maç olan Gençlerbirliği deplasmanında tercihi de merak edilir hale geldi. Trabzonspor'da oynadığı süre boyunca ilk 11'in değişilmezi olan ve bu başarısıyla da Fenerbahçe'nin tercih ettiği Novak, hocası Erol Bulut'tan forma bekliyor.

YORUM YAZ