MENÜ

"Fenerbahçe sıfırın altında bir"

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasıyla sezonun ilk yarısı tamamlandı. Medipol Başakşehir, Süper Lig'in ilk yarısını 35 puanla lider tamamladı. Trabzonspor 29 puanla ikinci, Yeni Malatyaspor 29 puanla üçüncü, Kasımpaşa 29 puanla dördüncü, Galatasaray 29 puanla beşinci sırada tamamladı. NTV'de yayınlanan '%100 Futbol' programında konuşan Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in ilk yarısını değerlendirdi.

Medipol Başakşehir, Süper Lig'in ilk yarısını 35 puanla lider tamamladı. Trabzonspor 29 puanla ikinci, Yeni Malatyaspor 29 puanla üçüncü, Kasımpaşa 29 puanla dördüncü, Galatasaray 29 puanla beşinci sırada tamamladı.

Haberin Devamı

NTV'de yayınlanan '%100 Futbol' programında konuşan Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in ilk yarısını değerlendirdi. Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de ilk sıralarda yer alan takımları yönetim, oyuncular ve teknik direktör başarısı konusunda beş üzerinden verdiği puanla değerlendirdi.

İlk olarak Medipol Başakşehir'i değerlendiren Dilmen, "Başakşehir kulüp olarak 5, teknik direktör olarak 4,5'dan 5 ve takım olarak 4. Başakşehir benim beklediğimi değil ama istediğini oynuyor." dedi.

Trabzonspor'u değerlendiren Dilmen, "Kulübün Muharrem Usta ile Ahmet Ağaoğlu dönemini ayırmak lazım. Trabzonspor Kulübü 3, teknik direktör Ünal Karaman 3 ama 1'den 5'e çıktığı için ortalamasını yaptım. Bu takımın enerjisi kalitesi 3-3,5 4-1 kazandığına bakmayın. Trabzonspor'un takviye yapması lazım." dedi.

Haberin Devamı

Yeni Malatyaspor'la değerlendirmesine devam eden Dilmen, "Yeni Malatyaspor 4, takımın performansı 3 ve teknik direktör Erol Bulut 5" dedi.

Kasımpaşa'nın ilk yarı performansını değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Kasımpaşa Kulübü 5, futbol takımı keyif verdiği için 4, teknik direktör 3'ten 4'e çıktı. Kemal hoca 3, Mustafa hoca 4" dedi.

Süper Lig'in ilk yarısını 5. sırada tamamlayan Galatasaray'ı değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Galatasaray kulüp olarak 2, oyuncu grubu olarak 2, Fatih Terim 2, taraftar 5" dedi.

Beşiktaş Süper Lig'de ilk haftayı ilk 5'te bitiremezken Fenerbahçe tarihinde ilk kez Süper Lig'İn ilk yarısını düşme hattında bitirdi.

Beşiktaş'ın 2018-2019 sezonu ilk yarı performansını değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Taraftar 3, takım 2, Şenol Güneş 2, maalesef yönetim 1,5'dan 2" dedi.

Fenerbahçe'nin ilk yarı performansını 'Sıfırın altında bir derece' olarak özetleyen Rıdvan Dilmen, "Taraftar 4, oyuncular 1, üç teknik direktör de 1. Ersun Yanal'ın şuana kadar gösterdiği performansla söylüyorum ama. Yönetim ekonomik olarak ciddi paralar verdiği için 2" dedi.

YORUM YAZ