MENÜ

Fenerbahçe savunmasında hem tartışma hem değişiklik! Altay, Ozan Tufan, Jailson, Tolgay Arslan...

Son dakika Fenerbahçe haberi... Süper Lig'de 31. hafta mücadelesinde Gençlerbirliği deplasmanında olan Fenerbahçe'de savunma kurgusu yine tartışılmaya devam ediyor. Maç içinde yaşanan bir tartışmanın ardından ise teknik direktör Tahir Karapınar oyuna müdahale etti.

Fenerbahçe savunmasında hem tartışma hem değişiklik! Altay, Ozan Tufan, Jailson, Tolgay Arslan...

Fenerbahçe haberi... Fenerbahçe, Gençlerbirliği deplasmanında yine savunma hatalarıyla tartışma konusu oldu. Ankara deplasmanında stoper bölgesinde Jailson-Falette ikilisiyle sahaya çıkan Kanarya'da Jailson hatalarıyla ilk 20 dakikaya damga vurdu.

Haberin Devamı

Altay-Tolgay Arslan tartıştı

Maçın 19. dakikasında ise ilginç bir an yaşandı. Sol kanattan korner kullanan Gençlerbirliği'nde Sefa Yılmaz, ceza alanında Fenerbahçeliler arasındaki anlaşmazlıkta bomboş bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Sefa'nın kafasında Altay da boşa çıkmıştı ama top üstten auta gitti.

Bu pozisyonun ardından ise kaleci Altay, adamını yeterince markaja almadığı ve kafayı vurdurttuğu için Tolgay'a tepki gösterdi. Tolgay da Altay'a cevap verdi. Tartışma büyümeden sona ererken, teknik direktör Tahir Karapınar da anında oyuna müdahale etti.

Jailson ortaya, Ozan stopere!

Karapınar, bu pozisyonda bir hatası olmamasına rağmen ilk 20 dakikada Gençlerbirliği'nden Soner karşısında adeta her mücadeleyi kaybeden ve riskli hareketler yapan Jailson'u ortaya, Gustavo'nun yanına çekti. Ozan Tufan ise stoper bölgesine geçti.

Haberin Devamı

İkinci yarının başlamasıyla Jailson çıktı, Emre Belözoğlu oyuna dahil oldu.

YORUM YAZ