MENÜ

Fenerbahçe Robin Olsen transferi için harekete geçiyor! 6 milyon euro...

MKE Ankaragücü'nün genç file bekçisi Altay Bayındır'ı 1,5 milyon euro karşılığında kadrosuna katan Fenerbahçe, kalesini bir isimle daha güçlendirmek için harekete geçti. İtalyan basını, Sarı Lacivertliler'in Roma'da forma giyen İsveçli eldiven Robin Olsen'le ciddi bir şekilde ilgilendiğini yazdı.

Fenerbahçe Robin Olsen transferi için harekete geçiyor! 6 milyon euro...

Altay BayındırMKE Ankaragücü'nden 1,5 milyon euro karşılığında renklerine bağlayan Fenerbahçe, kalesini bir isimle daha güçlendirmek için harekete geçiyor. İtalya'da yayım yapan La Gazzetta dello Sport gazetesi, Sarı Lacivertliler'in Serie A ekiplerinden Roma'da forma giyen İsveçli file bekçisi Robin Olsen'le ciddi bir şekilde ilgilendiğini yazdı.

Haberin Devamı

Haberde Olsen'in menajerinin İstanbul'da yoğun bir görüşme trafiğinde olduğu belirtilirken Fenerbahçe'nin de 29 yaşındaki eldiveni kadrosuna katmak için önümüzdeki günlerde girişimlerde bulunacağı aktarıldı. Öte yandan Roma kulübünün geçtiğimiz kadrosuna kattığı başarılı kaleci için talep ettiği bonservis bedelininse en az 6 milyon euro olduğu öğrenildi.

Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler

YORUM YAZ