MENÜ

Fenerbahçe, Portekizliye tövbe etti

Teknik direktör zirvesinde Pellegrini, Capello ve Van Gaal isimleri ön plana çıkarken, bir ara Zenit'ten ayrılan Villas­Boas'ın adının geçmesi üzerine yöneticilerin "Bu kulüp eğer bir daha Portekizli bir hoca ile anlaşacaksa bir tek Mourinho olur" ifadesini kullandıkları öğrenildi.

Fenerbahçe, Portekizliye tövbe etti

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; teknik direktör zirvesinde Pellegrini, Capello ve Van Gaal isimleri ön plana çıkarken, bir ara Zenit'ten ayrılan Villas­Boas'ın adının geçmesi üzerine yöneticilerin "Bu kulüp eğer bir daha Portekizli bir hoca ile anlaşacaksa bir tek Mourinho olur" ifadesini kullandıkları öğrenildi.

Fenerbahçe Yönetimi, Teknik Direktör Vitor Pereira'dan sonra takımın başına getirmeyi düşündüğü hoca adaylarını masaya yatırdı.

Aziz Yıldırım'ın başkanlığındaki toplantıda ismi gündeme gelen Del Bosque ve Guus Hiddink hem yaşları, hem de heyecanlarını kaybettikleri gerekçesiyle reddedildi. Antrenör zirvesinde Ümit Özat ve Roberto Carlos'un kesinlikle konuşulmadığı, Zenit'ten ayrılan Villas Boas'ın da Portekizli olması nedeniyle liste dışı kaldığı öğrenildi.

Yöneticilerin, "Portekiz ekolünde futbolcunun oynadıkça fizik gücünün gelişmesi ön planda tutuluyor. Bunun Fenerbahçe'ye bir yararı olmadığını gördük. Bu kulüp eğer bir daha Portekizli hoca ile anlaşacaksa bu saatten sonra bir tek Mourinho olur" ifadelerini kullandıkları belirlendi.

Fenerbahçe Yönetimi'nin öncelikle Pellegrini, Van Gaal ve Capello isimleri üzerinde yoğunlaştığı da belirtildi. Manchester United'ten Van Gaal yüzünden ayrılan Van Persie'nin Hollandalı hocaya nasıl yaklaşacağı da tartışma konusu olsa da yöneticilerin "Fenerbahçe'nin önceliği her şeyin önündedir" yorumunu yaptıkları kaydedildi. Bu arada sarıilacivertli yönetimin 3.5 yıllık Villarreal macerasını noktalayan Marcelino Garcia Toral için de nabız yokladığı öğrenildi.

Kocaman olmalı!

Toplantıda yerli hocalar üzerinde fikir cimnastiği yapılsa da yöneticilerin "Bir daha Türk hoca gelecekse sadece Aykut Kocaman olmalı" görüşünü savundukları da kaydedildi. Yönetici Ali Yıldırım'ın, tecrübeli hoca ile bir görüşme yaptığı ancak resmi hiçbir teklifin götürülmediği, Kocaman'ın da şu an için Fenerbahçe'ye dönmeyi düşünmediği belirtildi.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ