MENÜ

Fenerbahçe – Panathinaikos maçı iddaa oranları! Heyecan misli.com'da

Euroleague’de çift maç haftasının ilk karşılaşmasında Baskonia’ya şans tanımadan parkeden galibiyetle ayrılmayı başaran temsilcimiz Fenerbahçe Beko, bir değişim içinde olan Panathianikos ile karşı karşıya gelirken siz de karşılaşmanın heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle yaşayabilirsiniz.

Fenerbahçe – Panathinaikos maçı iddaa oranları! Heyecan misli.com'da

Son olarak Salı günü Baskonia’yı 96 – 76 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başaran Fenerbahçe Beko, kendi adına kabus gibi başlayan sezonda farklı bir hikaye yazma yolunda ilerliyor. Takıma sonradan katılan oyuncular ve taşların yavaş yavaş yerine oturmasıyla birlikte bir düzen elden eden sarı lacivertliler, karşılaşmaya Papapetrou’dan yoksun çıkacak Panathinaikos karşısında galibiyet arayacak.

Haberin Devamı

Saat 20.00’da başlayacak zorlu mücadelede Danilo Barthel’in forma giymesi beklenmiyor.

Fenerbahçe – Panathinaikos maçı iddaa oranları için tıklayın!

Fenerbahçe – Panathinaikos maçı iddaa oranları Heyecan misli.comda

Yunanistan temsilcisi Panathinaikos ise Asvel karşısında kazanarak Euroleague’deki 6. Galibiyetini almıştı. İlk sekiz takım umutlarından oldukça uzakta kalan Panathinaikos, sezonu daha geride bulunan hedeflerle tamamlayacak gibi gözüküyor.

ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER

Temsilcimiz Fenerbahçe Beko ise bu sezon 19 maçta 9 galibiyet alırken bu maçların yalnızca 5’inde 160 sayı barajı aşıldı.

Baskonia’nın ise bu sezon oynadığı 19 maçın 9’unda 160 sayı barajı aşıldı.

MİSLİ.COM ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Misli.com üyeleri Fenerbahçe Beko’nun kendi evinde Panathinaikos’u konuk edeceği maçta %20 oranında temsilcimizin galibiyetini tercih ediyor.

Haberin Devamı

MİSLİ.COM YAZARI GÖKHAN GERMAN’IN MAÇ TAHMİNİ

Fenerbahçe 4 maçlık bir galibiyet serisi yakaladı. Guduriç'in gelmesi ile daha iyi oynamaya başladılar. Perez de takıma katıldı. Korona virüse yakalanan Barthel bu maç da yok. Ama onun yokuğunda Baskonia'yı 20 farkla yendiler. Panathinaikos, eski oyuncusu İsrailli baş antrenör Oded Kattash'ı takımın başına getirdi. Kattash, ilk maçına çıkacak. Atina ekibinde de Papapetrou'nun oynaması beklenmiyor. İvme yakalayan Fenerbahçe'nin ilk yarıdan öne geçip kazanacağını düşünüyorum.

YORUM YAZ