MENÜ

Fenerbahçe onu almadığına çok pişman!

Süper Lig’de yer alan hemen hemen her kulübün bir transfer pişmanlığı mevcut. 2019-2020 sezonunda 27 maçta 36 golle en çok gol atan oyuncu konumunda bulunan Haaland’ın, Galatasaray’ın kapısından dönmesi son zamanların en büyük pişmanlığı olarak biliniyor. Ama Haaland’dan sonra bu sezon en çok gol atan 3. İsim olan Alfredo Morelos da Fenerbahçe’nin kapısından döndü.

Son iki transfer döneminde de Fenerbahçe ile görüşmeler yaptığı iddia edilen Kolombiyalı yıldız, İskoçya Ligi ekiplerinden Rangers’ta fırtınalar estiriyor. Bu sezon çıktığı 38 karşılaşmada 29 gol 9 asistle oynayarak her 94 dakikaya bir skor katkısında bulunan yıldız isim Haaland ve Lewandowski’nin ardından bu sezon en çok gol atan 3. İsim konumunda bulunuyor.

Haberin Devamı

Her iki ayağını da kullanabilen santrafor oyuncusu aynı anda kanatlarda da forma giyerek her taktik düzeninde kendi pozisyonunu yaratabiliyor. 23 yaşındaki Kolombiyalı futbolcu hızı, takipçiliği, tekniği ve son vuruşlardaki yeteneğiyle ön plana çıkıyor.

Kariyeri boyunca 200 maça çıkan Morelos bu maçlarda 124 gol atıp, 41 asist yaparak toplam 164 gole direkt katkıda bulunmuştur. Fenerbahçe ile sezon başında anlaştığı iddia edilen yıldız isme sarı-lacivertli ekibin 5 Milyon Euro önerdiği iddia edilmişti.

Haberin Devamı

Attığı goller kadar gördüğü kartlarla da gündeme gelen isim disiplinsiz davranışlarıyla büyük takımların gözünü korkutuyor. Çıktığı 200 maçta 45 sarı kart 7 kırmızı kart görerek bir forvet oyuncusuna göre oldukça sık kart gören futbolcu, büyük takımlarda oynamak istiyorsa biraz daha sakin olmalı.

Kolombiya Milli Takımı formasını da 6 maçta sırtına geçiren Morelos 1 Milli gole imza atmıştır. Adı şu anda çok duyulmasa da ilerde disiplinsiz davranışlarını bir kenara bırakıp futbola odaklanırsa isminden bol bol bahsedebiliriz.

NİHAT UZEL

FANATİK GAZETESİ YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN!

YORUM YAZ