MENÜ

Fenerbahçe Olympiakos önünde

THY Euroleague’de 6 maçta 5 galibiyetle yoluna devam eden Fenerbahçe’nin bugünkü rakibi Olympiakos olacak. Pire ekibini dışarıdaki 5 maçta iki kez yenen Sarı-Lacivertliler en son 2015’te deplasmanda zafere gitmişti.

Fenerbahçe Olympiakos önünde

Namağlup CSKA Moskova ve Real Madrid’in ardından Euroleague’de 3. sırada yer alan Fenerbahçe, geçen haftaki Baskonia deplasmanın ardından bu kez Yunan temsilcisi Olympiakos’un konuğu olacak. Obra’lı Fenerbahçe, coach David Blatt yönetiminde, yeni bir düzen kurmaya çalışan Olympiakos’la tarihte 15. kez kozlarını paylaşacak.

Haberin Devamı

Obra-Blatt karşı karşıya

David Blatt, Darüşşafaka’yı çalıştırdığı dönem, Tahincioğlu Süper Ligi’nde birçok kez karşılaştığı Obradovic’le bu sezon ilk kez Olympiakos’un başında karşı karşıya gelecek. 2017’deki tarihi şampiyonluğa Olympiakos’u yenerek uzanan Fenerbahçe, deplasmandaki 5 maçtan sadece 2’si kazanmayı başardı. Kanarya, zorlu rakibini en son 2015’te Pire’de yenmeyi başarmıştı. İki takım arasındaki karşılaşmalardan 9’unu Olympiakos, 6’sını Fenerbahçe kazanmıştı. Bu arada Olympiakos 3 galibiyet ve 3 mağlubiyetle 10. sırada yer alıyor.

YORUM YAZ