MENÜ

Fenerbahçe'nin istediği Javier Pastore'yi Sevilla alıyor

Paris Saint Germain'in Arjantinli orta saha oyuncusu Javier Pastore transferinde İspanyol kulübü Sevilla sona geldi.

Fenerbahçe'nin istediği Javier Pastore'yi Sevilla alıyor

Paris Saint Germain'de sakatlığını atlatan ve son Nantes maçında 1 gol 1 asistlik performansıyla göz dolduran Javier Pastore konusunda Sevilla büyük ilerleme kaydetti.

Dün akşam ilk yarısını 3-0 geride kapattığı maçta Liverpool'la 3-3 berabere kalan Sevilla, İngiliz ekibini transferde de alt etmek üzere...

İtalyan medyasındaki haberlere göre Pastore'yi Roma ve Inter de istiyor. Ancak İngiliz medyası ise bir süredir Chelsea ve Liverpool'un da Arjantinli'nin transferinde büyük yol katettiklerini yazıyordu.

Bonservis 20 milyon euro

2011'te Palermo'dan PSG'ye 42 milyon euroluk bedelle transfer olan Pastore için Sevilla'nın Fransız kulübüne 20 milyon euro ödeyeceği belirtildi.

28 yaşındaki oyuncu da son Nantes maçından sonra hocası Unai Emery'le konuşmuş ve daha fazla süre almak istediğini eğer bu olmayacaksa takımda ayrılma düşüncesinde olduğunu belirtmişti.

Türk basınındaki haberlerde de Fenerbahçe'nin ilk olarak kiralama teklifiyle PSG'nn kapısını çaldığı ancak Fransızların Pastore konusunda sadece satın alma teklifleriyle ilgilendiği yazılmıştı.

Fenerbahçe 5'te 5 yapabilir mi?

Haberin Devamı
YORUM YAZ