MENÜ

Fenerbahçe'nin hedefindeki sol bek Roussillon

Bir yandan hoca arayışını sürdüren Fenerbahçe bir yandan da sol bek takviyesi için harekete geçti. Sarı-lacivertliler, Montpellier'de 1 yıllık sözleşmesi bulunan Fransız oyuncuyu uygun bir bonservis bedeliyle kadrosuna katmayı planlıyor.

Fenerbahçe'nin hedefindeki sol bek Roussillon

Sabah Gazetesi'nden Volkan Demir'in haberine göre; taraftarın beklentisini karşılamak için kolları sıvayan Fenerbahçe'nin yeni başkanı Ali Koç, geçen sezon savunmanın solunda yaşanan sıkıntıyı çözmek için harekete geçti. Takıma yapılacak takviyeler için ince eleyip sık dokuyan sarı-lacivertliler, takibe aldıkları Jerome Roussillon için harekete geçme kararı aldı. Sportif direktör Damien Comolli'nin de onayıyla Montpellier'de forma giyen 25 yaşındaki sol bekin şartlarını araştıran Fenerbahçeli yetkililer, kulübüyle 1 yıllık anlaşması kalan oyuncuyu uygun bir bonservis bedeliyle transfer etmeyi planlıyor. Roussillon, Montpellier'de geçen sezon 25 karşılaşmada 3 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

GÖRÜŞME BUGÜNE KALDI
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile takımdaki geleceği belirsizliğini koruyan teknik direktör Aykut Kocaman dün telefonda bir görüşme gerçekleştirdi. Taraflar gün içinde bir araya gelmek için randevulaşırken, Ali Koç'un yoğun programı nedeniyle görüşme dün gerçekleşmedi. Koç ve Kocaman'ın bugün bir araya gelmesi ve hocanın durumuyla ilgili son noktayı koyması bekleniyor.

YÖNETİM SALI TOPLANIYOR
Fenerbahçe yönetiminde görev dağılımı, salı günü yapılacak olan toplantıyla gerçekleştirilecek. 3 Haziran'da Ülker Stadı'ndaki tarihi seçimle göreve gelen Ali Koç ve ekibi, ilk kez resmi olarak kurul toplantısı için bir araya gelmiş olacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ