MENÜ

Fenerbahçe'nin dönüşü yok!

Geriye düştüğü 10 maçtan 4’ünü kaybedip, 6’sını berabere tamamlayan Kocaman’ın Fenerbahçesi, 24 haftada kalesinde gördüğü 30 golle de son 27 sezonun en kötü takım performansına imza attı.

Fenerbahçe'nin dönüşü yok!

Sabah Gazetesi'nden Taner Karaman'ın derlediği habere göre; Fenerbahçe'nin, Akhisar karşısında aldığı sonuç malumun ilamıydı aslında… Çünkü Aykut Kocaman'ın çalıştırdığı takımlar geriye düştüğü 28 maçı da kazanamadı. Akhisar karşısında aldığı 3-2'lik yenilgi sonrası 24. haftayı lider Galatasaray'ın 6 puan gerisinde tamamlayan sarı-lacivertliler bu sezon geriye düştüğü 10 maçtan 4'ünü kaybederken (Akhisar (2), Başakşehir, Beşiktaş), 6 karşılaşmayı beraberlikle (Göztepe, Trabzonspor (2), Kayserispor, Konya, G.Birliği) tamamladı.

2012-13'TE 8 MAÇI GERİDEN GELİP KAZANMIŞTI
Kocaman son 4 sezonda takımları (Konya, F.Bahçe) ile geriye düştüğü 56 maçta sadece 5 galibiyet elde ederken, 2012-2013 sezonunda yine Fenerbahçe ile 22 kez geriye düşüp, 8 galibiyet, 5 beraberlik, 9 yenilgi almıştı. Teknik direktör Aykut Kocaman bu sezon kalesinde de büyük sorun yaşıyor. Tecrübeli hoca, Volkan Demirel ve Kameni'den istediği verimi bir türlü alamadı.

KONYASPOR'DAKİ PERFORMANSIN TEKRARI GİBİ
Kocaman'ın savunmaya ağırlık vermesi sebebi ile çokça eleştirildiği sezonda Kanarya, 24 hafta sonunda 30 gol yerken, bu değer son 27 sezonun en kötüsü oldu. Sarı-lacivertliler, en son 1990-1991 sezonunun 24. haftasında kalesinde 30 gol üstünü görmüştü (43). Öte yandan geçen sezon Konyaspor'un başında olan Kocaman, yeşil-beyazlı takımda da ilk 24 haftada 30 gol yemişti.

KULÜBEDE OTURMUŞTU
F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Akhisar maçının ikinci yarısında adeta kendisini kulübeye hapsetti. Bu durumu ise şu sözlerle açıkladı: "Tam değişiklik yapacakken skor 1-3'e geldi. 'Bu kadar mı olur' dedim kendi kendime. Tamamen seyretmeye başladım. Bu kadar mı dedikçe de daha enteresan şeyler oluyor. Garip bir sezon yaşıyoruz."

Haberin Devamı
YORUM YAZ