MENÜ

Fenerbahçe-Nadezhda maçı hangi kanalda saat kaçta?

Kadınlar Euroleague'de sezonun ilk hafta maçında Fenerbahçe sahasında Nadezhda ile karşılaşacak. Peki, Fenerbahçe-Nadezhda maçı hangi kanalda saat kaçta? Detaylar fanatik.com.tr'de...

Fenerbahçe-Nadezhda maçı hangi kanalda saat kaçta?

Lige OGM Ormanspor galibiyetle başlayan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, Kadınlar Euroleague'de sezonun ilk hafta maçında Rus temsilcisi Nadezhda’yı konuk ediyor. Nadezhda maçının hazırlıklarını Başantrenör Fırat Okul idaresindeki yaptığı antrenmanla tamamlayan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımında da hedef, taraftar desteğini de yanına alarak, Avrupa'da sezona galibiyetle başlamak.

Fenerbahçe-Nadezhda maçı hangi kanalda saat kaçta?

Bugün Metro Enerji Salonu’nda oynanacak maç saat 20.00’de başlayacak ve FB TV’den canlı olarak ekranlara gelecek.

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, Avrupa macerasındaki ilk maçına çıkıyor. B Grubu’nda UMMC Ekaterinburg ve Nadezhda (Rusya) BLMA (Fransa) CB Avenida (İspanya) Famila Schio (İtalya) Wisła Can-Pack (Polonya) ve ülkemizden Yakın Doğu Üniversitesi ile mücadele edecek olan Fenerbahçe, gruptaki ilk müsabakasında Nadezhda’yı konuk ediyor.

Kadrosunu Kelsey Plum, Kia Vaughn, Aerial Powers, Ana Dabovic ve Tilbe Şenyürek gibi isimlerle güçlendiren sarı-lacivertliler, mücadele edeceği üç kulvarda da başarı hedefliyor.

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde üst üste 6 kez Final Four oynama başarısı gösteren Fenerbahçe'nin, 3 Avrupa ikinciliği, 1 Avrupa üçüncülüğü, 2 de Avrupa dördüncülüğü bulunuyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ