MENÜ

Fenerbahçe Monaco Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe Monaco maçı Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunun zorlu düellolarından. Ajax-Paok, Sparta Prag-Steaua Bükreş, Shakhtar Donetsk-Young Boys ve Rostov-Anderlecht eşleşmeleri gibi sonucu merak edilen Fenerbahçe-Monaco maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Fenerbahçe-Monaco maçı D-Smart platformundaki Smartspor'dan naklen yayınlanacak. İşte diğer detaylar...

Fenerbahçe Monaco Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe Monaco futbol eşleşmesinden galip çıkacak taraf UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turuna kalacak. Elenen takım ise UEFA Avrupa Ligi Play-Off turundan yoluna devam edecek.

Peki Fenerbahçe Monaco maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda?

FENERBAHÇE-MONACO MAÇI CANLI İZLE (MAÇ SAATİ CANLI)

Futbolseverler bu sorunun yanı sıra; UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki diğer eşleşmeler olan Ajax-Paok, Sparta Prag-Steaua Bükreş, Shakhtar Donetsk-Young Boys ve Rostov-Anderlecht maçlarının sonucunu da merakla bekliyor.


Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Monaco!


Fenerbahçe - Monaco eşleşmesinde ilk maç 26 Temmuz Salı günü İstanbul'da oynanacak. Fenerbahçe Ülker Stadyumu'ndaki mücadelenin saati UEFA tarafından belirlenecek. Fenerbahçe Monaco maçı DSmart platformundaki Smartspor kanalından naklen yayınlanacak.

3 Ağustos Çarşamba günü oynanacak Monaco-Fenerbahçe maçı ile ilgili detaylar ise daha sonra netleşecek.


Fenerbahçe Monaco maçına 6 eksikle çıkacak



Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Monaco'yu tanıyalım



Galatasaray’ın eski kalecisi Morgan De Sanctis Monaco’da



‘Beni Devler Ligi’nde görün’



Caner Erkin'den olaylı başlangıç... "Erkeksen dışarı gel"



Pokemon GO nedir? Pokemon indir? Pokemon en çok nerede? Pokemon Türkiye'de nasıl oynanır? Pokemon GO nasıl indirilir? İOS/Andrioid


Haberin Devamı
YORUM YAZ