MENÜ

Fenerbahçe-Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta?

Futbol Türkiye'ye geri dönüyor, haftanın açılış maçında Fenerbahçe ile Kayserispor karşı karşıya geliyor. Covid-19 salgını sonrası yaklaşık üç ay ara verilen Süper Lig'in gala gecesinde Fenerbahçe, ligde tutunmaya çalışan Kayserispor'u Kadıköy'de ağırlıyor. Salgın sonrası alınacak önlemler gereği seyircisiz oynanacak maçta başlama vuruşu 21.00'de olacak.

Fenerbahçe-Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta?

Fenerbahçe tatsız geçen 2019-2020 sezonunda bir kez daha Kayserispor maçı ile sahne alıyor. Tüm dünyada sıra dışı yaşanan bir dönemde Süper Lig'in başlagıcının yapılacağı gecede, Kadıköy Fenerbahçe ile birlikte Kayserispor'a ev sahipliği yapıyor. Tam 3 ay sonra oynanacak bir Süper Ligi maçı özelliğini taşıyan mücadele ile ilgili merak edilen çok şey var. Bu nedenle Fenerbahçe - Kayserispor maçı saat kaçta ne zaman hangi kanalda canlı yayınlanacak, soru kümesine detaylı yanıtlar aranıyor. Bu içerikte merak edlenleri yanıtlamaya çalıştık.

Haberin Devamı

Fenerbahçe-Kayserispor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Fenerbahçe Kayserispor maçı saat 21.00'de başlayacak ve karşılaşmayı Atilla Karaoğlan yönetecek. Karşılaşma, pandemi sürecinde alınan tedbirler nedeniyle tüm Süper Lig maçları gibi seyircisiz olarak oynanacak. Fenerbahçe - Kayserispor maçı Süper Lig'in yayıncısı beIN SPORTS'un 1. kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe geride kalan 26 haftada topladığı 40 puanla 7. sırada ve lider Trabzonspor'un 13 puan gerisinde. Kayserispor ise 22 puanla son sırada yer bulabilmiş durumda.

Sezonun ilk yarısında Kayseri'de oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip 1-0'lık skorla kazanmıştı. Kayserispor'un tek golünü Umut Bulut atmıştı.

YORUM YAZ