MENÜ

Fenerbahçe kafilesi Sivas'ta

Sivas'taki olumsuz hava koşulları nedeniyle uçakla önce Samsun'a, ardından da Kayseri'ye gitmek zorunda kalan Fenerbahçe kafilesi, kara yoluyla Sivas'a geldi.

Fenerbahçe kafilesi Sivas'ta

Turkcell Süper Lig’de yarın Sivasspor ile yapacağı maç için İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan saat 14.00’da özel uçakla Sivas’a hareket eden ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Sivas Havaalanı’na inemeyen, ardından Samsun’a, oradan da Kayseri’ye gitmek zorunda kalan Fenerbahçe kafilesi, İstanbul-Samsun ve Kayseri’yi kapsayan yaklaşık yaklaşık 7 saatlik zorlu ve yorucu yolculuğun ardından saat 20.45’de Sivas’a ulaşabildi.

Kara yoluyla Kayseri’den Sivas’a gelen Fenerbahçe kafilesi, geniş güvenlik önlemleri altında kamp yapacağı Büyük Otel’e geldi. Fenerbahçe kafilesini, otel önünde bir grup sarı-lacivertli taraftar tezahüratlarla karşıladı.

Sivas Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ergüder Sümbüloğlu ve beraberindeki dernek üyeleri, kulüp başkanı Aziz Yıldırım, teknik direktör Christoph Daum ve takım kaptanı Alex De Souza’ya çiçek verdi. Teknik heyet ve futbolcular, kamp yapacakları otele girerek maç saatini beklemeye başladı.

Bu arada, otel önünde toplanan bir grup Sivassporlu taraftar da, takımları lehine tezahürat yaptı. Öte yandan, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ve basın sözcüsü Fikret Ünsal ile kulübün bazı yöneticilerinin de Fenerbahçe kafilesinin kamp yaptığı otele geldiği görüldü.

Haberin Devamı
YORUM YAZ