MENÜ

Fenerbahçe kafilesi Ordu'da

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda, bu akşam Giresunspor'a konuk olacak Fenerbahçe, Ordu'ya geldi.

Fenerbahçe kafilesi Ordu'da

Özel bir uçakla Ordu-Giresun Havalimanı’na ulaşan sarı-lacivertli takımın kafilesinde, kulüp başkanı Aziz Yıldırım da yer aldı.

Fenerbahçe kafilesini havalimanında coşkulu bir taraftar grubu karşıladı. Taraftarların sevgi gösterilerinde bulunduğu sarı lacivertli ekip, alandan otobüsle şehirde konaklayacağı otele geçti.
Kafileyi taşıyan otobüs, meşaleler yakan taraftarın sevgi gösterileri nedeniyle bir süre hareket etmekte zorlandı. Sarı-lacivertliler, karşılaşma için daha sonra kara yoluyla Giresun’a gidecek.

Sarı-lacivertlilerin 19 kişilik maç kadrosunda şu isimler yer aldı:

Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Anıl Demir, Simon Kjaer, Abdoulaye Ba, Michal Kadlec, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Josef de Souza, Ozan Tufan, Uygar Mert Zeybek, Volkan Şen, Mehmet Topuz, Ramazan Civelek, Lazar Markovic, Luis Nani, Fernandao.

Fenerbahçe’de sakatlıkları bulunan Robin van Persie, Raul Meireles ve Ertuğrul Taşkıran kafilede yer almadı. Sakatlıkları geçen ve dün takımla çalışmalara başlayan Alper Potuk ile Diego Ribas da kadroya dahil edilmedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ