MENÜ

Fenerbahçe | İsmail Kartal'a İrfan Can övgüsü: Bu bir teknik adam başarısıdır!

Fenerbahçe haberi... Son haftaların yükselen takımı Fenerbahçe'de oyuncuların bireysel performansı göz dolduruyor. O isimlerden biri de İrfan Kahveci... A Spor'da konuşan Serdar Sarıdağ, İsmail Kartal'ın gelişi sonrası takıma verdiği katkıyla dikkat çeken İrfan Can'ın performansını yorumladı.

Fenerbahçe haberi... Süper Lig'de son haftaların yükselen takımı Fenerbahçe'de oyuncuların bireysel performansı da göz dolduruyor. O isimlerden biri de İrfan Kahveci... A Spor'da konuşan Serdar Sarıdağ, İsmail Kartal'ın gelişi sonrası takıma verdiği katkıyla dikkat çeken İrfan Can'ın performansını yorumladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci'nin kendisini çok iyi hazırladığını ifade eden Serdar Sarıdağ, "Çok diri, çok güçlü görünüyor. İsmail Kartal, İrfan Can'ı oyundan çıkardığında çok eleştirilmişti. O zamanlar 'topsuz alanda çok etkisizdi' denilmişti. Evet, doğru söylüyorlardı." dedi.

Fenerbahçe'nin üçüncü bölgede artık topu iyi tuttuğunu söyleyen Serdar Sarıdağ, "Güçlü rakipler karşısında dahi bunu yapabiliyor. Göztepe maçı bir istisnaydı. Netice itibariyle İrfan Can'ı bu seviyede tutmak teknik adam başarısıdır." dedi.

YORUM YAZ