MENÜ

Fenerbahçe için tek ihtimalli maç

Önce Aytemiz Alanya beraberliği, ardından Manchester United yenilgisi... Bir an önce ayağa kalkmak isteyen Fenerbahçe, bu akşam Konya’dan galibiyetle dönerek yeni bir sayfa açmaya kararlı.

Fenerbahçe için tek ihtimalli maç

Fenerbahçe, bu akşam Konya’da sezonun en önemli maçlarından birine çıkıyor. Ligde Osmanlı ve Aytemiz Alanya beraberlikleriyle zirve yolunda yara alan Sarı-Lacivertliler, bir de üstüne Manchester United deplasmanında 4-1 mağlup olunca moraller dibe vurdu. Hem Kadıköy’de hem de Manchester’da tribünler, “Yönetim istifa” sesleriyle inledi. Fenerbahçe için tek kurtuluş, bir an önce galibiyet serisine başlamak...

Hedef 3’te 3

Kanarya, bu akşamki zorlu Konya deplasmanında yeni bir sayfa açmaya kararlı. Hem futbolcular kendi aralarında yaptıkları konuşmalarda, hem de Advocaat’ın öğrencileriyle toplantılarında konuşulan tek konu, Atiker Konya maçının önemi oldu. Sarı-Lacivertliler, önce Konya’yı, ardından kasım ayındaki milli araya kadar olan Karabükspor ve Akhisar Belediye karşılaşmalarını da kazanarak zirve yürüşüyüne başlamak istiyor.

Konya için de önemli

Rakip Atiker Konya’nın da en az Fenerbahçe kadar 3 puana ihtiyacı var. Geçtiğimiz sene tarihinin en başarılı sezonunu yaşayan Yeşil-Beyazlılar, yeni sezonda 7 hafta sonunda sadece 2 kez kazanabildi. Avrupa’da da işler yolunda gitmiyor. Konya da aynı Fenerbahçe gibi bu karşılaşmaya ‘yeni bir başlangıç’ gözüyle bakıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ