MENÜ

Fenerbahçe için Kompany iddiası!

Kadrosuna genç yıldızları katan Fenerbahçe'de artık tecrübeli futbolcuların transferlerine başlandı. Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Benfica ile karşılaşacak sarı lacivertliler, bu doğrultuda takıma takviye yapmayı planlarken, Manchester City'nin savunma oyuncusu Kompany'nin Kanarya ile anlaşmak üzere olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe için Kompany iddiası!

Yeni sezon hazırlıkları kapmasında dün Altınordu ile hazırlık maçı yapan ve sahadan 1-1 beraberlikle ayrılan Fenerbahçe'de, transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde televizyon karşısına çıkan Ali Koç, genç futbolcuları kadrosuna kattıkları gibi tecrübeli futbolcuları da yakın zamanda transfer edeceklerini açıklamıştı.

Haberin Devamı

Bu doğrultuda ilk açıklanan isim Premier Lig ekiplerinden Swansea'de forma giyen sol kanat oyuncusu Andre Ayew oldu. Ganalı futbolcu dün bir yıllık kiralık sözleşmesine imzayı attı.

İngiliz basını, Fenerbahçe için flaş bir ismi daha gündeme getirdi. Manchester City'nin tecrübeli defansı Vincent Kompany'yle sarı lacivertlilerin anlaşmak üzere olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

Haberde aynı zamanda teknik direktör Pep Guardiola'nın, Kompany'yi takımın yeni sezon planlamasına dahil etmediği de yer aldı.

YORUM YAZ