MENÜ

Fenerbahçe için Jorge Jesus'ta heyecanlandıran gelişme!

Tecrübeli teknik adam, bu hafta Atletico Mineiro ile masaya oturmak için Brezilya’ya gidecekti. Ancak Brezilya kaynaklı haberlerde, Jorge Jesus’un ‘yeni yılın ilk günlerini ailesiyle geçirmek için’ bu görüşmeyi ertelediği belirtildi. Brezilya basınında çıkan iddialara göre bu sadece bir bahane. Fenerbahçe ile Jesus arasındaki pazarlıkların yoğun bir şekilde devam ettiği ve Portekizli çalıştırıcının bu nedenle Atletico Mineiro’yu ikinci plana aldığı kaydedildi.

Fenerbahçe için Jorge Jesus'ta heyecanlandıran gelişme!

Fenerbahçe’de yeni teknik adamın belirlenmesi için yoğun bir mesai harcanıyor. Her gün, adaylarla uzun süren görüşmeler gerçekleştiriliyor. Bu isimlerin başında gelen Jorge Jesus konusunda heyecan yaratacak bir gelişme yaşandı. Jesus, Benfica’da istifa eder etmez Brezilya şampiyonu Atletico Mineiro harekete geçmişti. Yapılan görüşmenin ardından taraflar, bu hafta Brezilya’da bir araya gelmek için sözleşmişti. Ancak son gelen haberler, bu görüşmenin yakın zamanda gerçekleşmeyebileceği yönünde. Brezilya kaynaklı iddialara göre tecrübeli teknik adam, Atletico Mineiro Yönetimi’ne, “Yeni yılın ilk günlerini ailemle geçirmek istiyorum. Bu nedenle oraya gelme planımı erteledim” mesajını gönderdi.

Haberin Devamı

Şaşkınlık yarattı

Bu gelişmenin Mineiro cephesinde şok etkisi yarattığı kaydedildi. Brezilya ekibinin yönetimi, Jorge Jesus’la daha ilk görüşmede büyük aşama kaydetmişken tecrübeli çalıştırıcının böyle bir karar almasına şaşkınlıkla yaklaştı. Konuyla ilgili haberlerde, Fenerbahçe’nin bir anda devreye girip ciddi bir şekilde Portekizli teknik adamı istemeye başlamasının, Jesus’un Brezilya seyahatini ertelemesinde pay sahibi olabileceği öne sürüldü.

YORUM YAZ