MENÜ

"Fenerbahçe için her transfer dönemi fırsat!"

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısı bu hafta başlıyor. Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde Antalya kampını tamamlayan sarı-lacivertliler kadrosunu Sadık Çiftpınar'la güçlendirdi. Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Volkan, Aatıf ve Dirar da takıma geri döndü. Ozan Tufan ise Aytemiz Alanyaspor'a kiralandı. Fanatik Gazetesi yazarı Erman Özgür, Fenerbahçe'nin transfer gündemini değerlendirdi.

Fenerbahçe, Antalya kampını tamamladı. Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde dolu dolu bir kamp dönemi geçiren sarı-lacivertliler, kadrosunu Sadık Çiftpınar'la güçlendirdi.

Haberin Devamı

Fanatik Gazetesi yazarı Erman Özgür, Fenerbahçe'nin transfer gündemini değerlendirdi.

Ersun Yanal'la geçirilen kamp döneminde hiç transfer yapılmasa dahi Fenerbahçe'nin ilk yarıdan daha iyi bir performans göstereceğini ifade eden Erman Özgür, "Bu sene Fenerbahçe için bir feda sezonu olarak düşünülebilir ama bundan sonraki sezonları değerlendirebilmek adına bugünkü transfer dönemini de çok iyi geçirmek lazım. Gelen oyuncuların yaşı genç olmalı bundan sonraki sezonlarda Fenerbahçe'ye direkt olarak hizmet edebilmeli ve potansiyeli yüksek olması şart." dedi.

Fenerbahçe için her transfer döneminin fırsat olduğunu ifade eden Erman Özgür, Bu fırsatları iyi değerlendirebilirse bundan sonraki sezonla beraber bu kayıp sezonun da sonunu getirebilir" dedi.

YORUM YAZ