MENÜ

Fenerbahçe Hatem Ben Arfa'yı bitiriyor

Aziz Yıldırım, “Bu hafta 4 transferi açıklayacağız” dedi. Hatem Ben Arfa, PSG’nin tesislerinde bulunan eşyalarını toplayıp arkadaşlarıyla vedalaştı Fransız basınına göre yıldız futbolcunun yeni takımı bu hafta netleşecek! Ben Arfa’nın, bu hafta açıklanacak 4 isimden biri olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Fenerbahçe Hatem Ben Arfa'yı bitiriyor

Fenerbahçe’de uzun süredir yürütülen transfer çalışmalarında artık sona gelindi. Aziz Yıldırım müjdeyi, “Bu hafta 4 transfer açıklayacağız” sözleriyle verdi. Sarı- Lacivertliler’in transfer listesinin ilk sırasında Hatem Ben Arfa yer alıyordu. Mahmut Uslu’nun, “Kulübünden alacağı var. Onu çözmeye çalışıyor” dediği Fransız yıldız, PSG ile anlaşmaya vardı.

Sorunları çözdü

Fransız basınında yer alan haberlere göre Ben Arfa, PSG’nin idman tesisleri olan Camp des Loges’de (Ooredoo Training Centre) bulunan eşyalarını topladı. 30 yaşındaki oyuncu, takım arkadaşlarıyla da vedalaştı ve ayrılması kesinleşti. Yine Fransız basınıdaki haberlerde, Ben Arfa’nın PSG ile sorununu çözmesinin ardından yeni takımının bu hafta açıklanacağı kaydedildi!

Satışları artıracak

Sarı-Lacivertliler’in uzun süredir görüşme halinde olduğu 30 yaşındaki futbolcu konusunda artık tüm pürüzler giderildi. Fenerbahçe’nin bu hafta açıklayacağı 4 transfer arasında Ben Arfa’nın de yer almasına kesin gözüyle bakılıyor. Yönetim, bu imzayla birlikte kombine ve forma satışlarının da tavan yapmasını bekliyor.

Lima beklemede

Fenerbahçeliler’in çok istediği Lucas Lima transferinde hareketli dakikalar... Sarı- Lacivertliler eğer Hatem Ben Arfa ile anlaşamazsa, Lima’nın işini bitirecek. Forvet arkası pozisyonunda görev yapan Lucas Lima, 4 sezondur Santos forması giyiyor. Cagliari ile oynanan dünkü hazırlık maçında da taraftarların sık sık ‘Lucas Lima oley’ tezahüratları stadı inletti.

Kaleci dondu kaldı! Valbuena'dan müthiş gol...


LYS - YGS'nin yerine hangi sınav sistemi gelecek? Ve açıklandı...

Haberin Devamı
YORUM YAZ