MENÜ

Fenerbahçe haberi: Serhat Akın'dan Ali Koç'a gönderme

Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe sahasında Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Sahadan 2-1'lik mağlubiyet ile ayrılan Sarı-Lacivertli ekipte taraftarlar, "yönetim istifa!" tezahüratları ile tepki gösterdi. Maçın ardından eski Fenerbahçeli futbolcu Serhat Akın, sosyal medya hesabından Başkan Ali Koç'a göndermede bulundu.

Fenerbahçe haberi: Serhat Akın'dan Ali Koç'a gönderme

Fenerbahçeli eski futbolcu Serhat Akın, Sarı-Lacivertli ekibin Adana Demirspor'a 2-1 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından Başkan Ali Koç'a göndermede bulundu.

Haberin Devamı

Adana Demirspor maçı öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Ali Koç'un sosyal medya ile ilgili söylediği "Ali Koç bırak git şeyi var ya bunların hepsini inceliyoruz. Yüzde 49,7'si Norveç'ten boot hesap. Onların basında ayakları var, bunlar organize çeteler. Norveç'te ne kadar çok Fenerbahçeli varmış. Bundan etkilenen samimi taraftarlarımız da var" sözlerine göndermede bulunan Serhat Akın, kendi sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Fenerbahçe'nin unutulmaz isimlerinden biri olan Serhat Akın, Twitter paylaşımında "Statta istifa diye bağıranlar Norveçli mi acaba? " ifadelerini kullandı.

Serhat Akın'ın paylaşımı şu şekilde:

Fenerbahçe haberi: Serhat Akından Ali Koça gönderme

YORUM YAZ