MENÜ

Fenerbahçe haberi: Erol Bulut'un derbi kozu Mesut Özil ve Gökhan Gönül

Süper Lig'de liderliği kaptırmayan Fenerbahçe’de artık tüm gözler Galatasaray maçında. Derbiye saklanan Gökhan Gönül 11 maç sonra ilk 11’deki yerini alacak. Durumu en çok merak edilen isim olan Mesut ise hamle oyuncusu olarak ikinci yarıda sahada olacak.

Fenerbahçe haberi: Erol Bulut'un derbi kozu Mesut Özil ve Gökhan Gönül

Hatay galibiyetiyle liderlik koltuğunda ikinci zafer haftasını yaşamayı garantiye alan Fenerbahçe’de gözler derbiye çevrildi. Cumartesi günü evinde ağırlayacağı ezeli rakibi Galatasaray karşısına Gökhan-Serdar-Szalai-Caner defans kurgusuyla çıkmayı hedefleyen Erol Bulut ve kurmaylarının, Pelkas’sız orta sahayı nasıl şekillendireceği merak konusu. Kasığındaki ağrı şikayetini atlattığı halde Hatay’a götürülse de riske edilmeyen ve derbi maçına saklandığı öğrenilen Gökhan Gönül’ün, 11 maç sonra ilk 11’de sahaya çıkması bekleniyor.

Haberin Devamı

Gözler yine yıldız oyuncuda olacak

Fenerbahçe cephesinde derbi öncesi en merak edilen sorulardan biri Mesut Özil’in Galatasaray karşısına ilk 11’de mi yoksa hamle kozu olarak ikinci yarıda mı görev alacağı.7 Mart 2020’de (332 gün önce) son maçını Arsenal formasıyla West Ham United’a karşı oynayan Mesut Özil, Hatay’da Erol Bulut’un sürpriz hamlesiyle maçın 77. dakikasında oyuna girerek Türkiye ve Fenerbahçe kariyerini başlatmıştı. Topla ilk buluşmasında, sağ kanattaki Ferdi Kadıoğlu’nun önünü güzel bir pas atarak ikinci golün hazırlayıcısı olan Özil’in maç ve kondisyon eksikliği göze çarpmıştı. Buna göre Erol Bulut’un Mesut Özil’i derbide de ikinci yarıda sahaya sürmesi daha güçlü bir ihtimal olarak göze çarpıyor.

Haberin Devamı

GUSTAVO'NUN DİZİNDE ÖDEM

Hatayspor maçında aldığı darbeyle sakatlanan Luiz Gustavo’nun dün çekilen MR’ında dizde ödem tespit edildi. Brezilyalı yıldızın Galatasaray maçına yetiştirilmesi için yoğun bir tedavi programı uygulanıyor.

Kaynak: Hürriyet

YORUM YAZ