MENÜ

Fenerbahçe haberi: Emre Belözoğlu'nun soyunma odası konuşması ortaya çıktı!

Fenerbahçe, Denizlispor deplasmanında eksik kalmasına rağmen 3 puanı almayı bildi. Karşılaşma sonuna ise hem sportif direktör Emre Belözoğlu hem de teknik direktör Erol Bulut'un takıma yönelik ateşli konuşmaları damga vurdu. Hakem Ali Palabıyık'ın performansı nedeniyle takımın soyunma odasında tepkili olması, Belözoğlu'nu harekete geçirdi. Belözoğlu, yaptığı konuşma ile tansiyonu düşürdü.

Fenerbahçe haberi: Emre Belözoğlu'nun soyunma odası konuşması ortaya çıktı!

'BU HIRSLA SONUNA KADAR DEVAM'

Haberin Devamı

Çiçeği burnunda sportif direktör Emre Belözoğlu, "Size yapılanlara sahada cevap vermeye devam edeceksiniz. Her zorluk karşısında dik durmayı bileceksiniz. Bileğinizin hakkıyla, takım ruhuyla şampiyonluğu kazanacaksınız" dedi. Teknik direktör Erol Bulut ise hırsın kendilerini zafere taşıyacağını belirterek, "Bu hırsı sezon sonuna kadar devam ettirin. Zafere ancak omuz omuza mücadele ederek ulaşabiliriz. Siz bunu yapacağınızı herkese gösterdiniz" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe haberi: Emre Belözoğlunun soyunma odası konuşması ortaya çıktı

BU FOTOĞRAFLA TEK SES OLDULAR

Fenerbahçeli futbolcular, maç sonunda sosyal medya hesaplarından bu kareyi paylaşarak şampiyonluk yolunda birlikte hareket edeceklerini gösterdi. Mert Hakan, fotoğrafa "Bu dünyayı yakarız senin için" notunu düşerken, Caner, "Sonuna kadar savaşacağız" yazdı. Ozan sarı ve lacivert kalp, Gökhan Gönül güç emojisi kullandı. Cisse "Elhamdülillah" yazdı.

Haberin Devamı

Kaynak: Sabah

YORUM YAZ