MENÜ

Fenerbahçe Galatasaray derbisi / Galatasaray Fenerbahçe maç bileti

Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanacak Fenerbahçe Galatasaray derbisi futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği bir mücadele olacak. İki takım taraftarları Galatasaray Fenerbahçe final biletlerinin ne kadar olduğunu merak ediyor. Derbi Fatih Terim tarafından Euro2016 kadrosuna dahil edilecek oyuncuları belirlemesi açısından da önemli. TFF de hummalı bir çalışma içinde. İşte son gelişmeler...

Fenerbahçe Galatasaray derbisi / Galatasaray Fenerbahçe maç bileti

Süper Lig'de Beşiktaş Fenerbahçe rekabetinde ibrenin büyük oranda Siyah-Beyazlı ekip lehine dönmesinin ardından gözler Ziraat Türkiye Kupası Finali'ndeki Fenerbahçe Galatasaray derbi maçına çevrildi. Beşiktaş Osmanlıspor futbol maçında ev sahibi ekibin 1 puanla ayrılması bile şampiyon olmasını sağlayacağından Fenerbahçe cephesi de şimdiden TFF'nin bu sezonki son önemli organizasyonu olan ve ezeli rakip Galatasaray ile oynanacak olan finale gözünü çevirmiş durumda.

Fenerbahçe Galatasaray bilet fiyatları

Fenerbahçe Galatasaray derbisi için geri sayım sürerken Türkiye Futbol Federasyonu kanadında da Euro2016 için son hazırlıklar yapılıyor. Galatasaray Fenerbahçe maç bileti organizasyonu için çalışmalarını sürdüren TFF yetkilileri Antalya Arena'daki dev derbi için son hazırlıklarını sürdürüyor. Kupa maçı finalinin biletleri 75 ve 150 TL'den satışa sunuluyor.

Galatasaray Fenerbahçe kupa maçı ne zaman nerede saat kaçta hangi kanalda

Fatih Terim'den Euro2016 kadrosu

Kupa finalinin bir diğer önemi ise Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in vereceği kararı yakından ilgilendirecek olması. Fatih Terim Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Galatasaray ve Fenerbahçeli oyuncuların performansını son kez test edip, kadro konusunda kararını verecek.


Fatih Terim kadroyu yakında açıklayacak

Haberin Devamı
YORUM YAZ