MENÜ

Fenerbahçe - Galatasaray basketbol maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Fenerbahçe Beko'nun konuğu Galatasaray Doğa Sigorta... Futbolda, pazar günü yaşanan Fenerbahçe-Galatasaray derbi heyecanı basketbola taşınacak. Fenerbahçe sezonun ilk yarısında kaybettiği ezeli rakibini Ülker Spor Salonu’nda ağırlayacak. Kadıköy’deki 20 yıllık zafer hasretini yeşil sahalarda dindiren Galatasaray ise aynı başarıya bu defa parkede 9 yılın ardından ulaşmaya çalışacak. Fenerbahçe ise rövanş için sahada olacak. Peki, ''Fenerbahçe-Galatasaray basketbol maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?'' Maçın canlı anlatımı ve skor takibi haberimizde olacak.

Fenerbahçe - Galatasaray basketbol maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Türkiye Kupası ve milli aranın ardından ING Basketbol Süper Ligi kaldığı yerden devam edecek. Ligin 20. haftasında derbi heyecanı yaşanacak. Pazar günü oynanan ve alınan sonuçla büyük ses getiren futboldaki Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin yankıları sürerken, iki ezeli rakip arasındaki çekişme bu kez potaya taşınacak.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE - GALATASARAY CANLI İZLE

Fenerbahçe-Galatasaray basketbol maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

20.15’te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak mücadele Tivibu Spor 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Mehmet Keseratar, Ziya Özorhon, Hüseyin Çelik hakem üçlüsü yönetecek. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi haberimizde olacak.

Galatasaray en son 2011 final serisinde yenmişti

Kadıköy’de Fenerbahçe’yi 20 yıl sonra yıkmayı başaran Sarı-Kırmızılılar bu kez parkede aynı zafere ulaşmaya çalışacak. Aslan, 9 yılın ardından Kanarya’yı Ülker Spor Salonu’nda yenmeye çalışacak. Euroleague’deki beklenenin altında bir sezon geçiren Obra ve Askerleri ise, ligde hem ezeli rakibinden rövanşı almaya hem yenilmezlik unvanını korumaya çalışacak.

Galatasaray deplasmanda Fenerbahçe’yi en son 2011 final serisinde yenmişti. Coach Oktay Mahmuti yönetimindeki Aslan, Neven Spahija’nın antrenör olduğu Kanarya’yı 72-71 mağlup etmişti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe bu sezon evinde hiç kaybetmedi

Türkiye Kupası’nı 7. kez müzesine taşıyan ve ligde 15 galibiyet, 4 yenilgiyle 3. sırada yer alan Fenerbahçe Beko, bu sezon ligde sahasında oynadığı 11 maçı da kazandı. Galatasaray Doğa Sigorta ise Ataşehir’e 13 galibiyet, 6 yenilgiyle 5. sırada gelecek.

Sarı-Kırmızılılar, bu sezon ligde dış sahada oynadığı 9 maçta 3 galibiyet, 6 yenilgi yaşadı. Sezonun ilk yarısında Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Galatasaray Doğa Sigorta, 19 sayı farkla 83-64 kazanmıştı.

YORUM YAZ