MENÜ

Fenerbahçe Gabriel Barbosa'nın peşinde

Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmayı planlayan Fenerbahçe, Inter'de forma giyen Gabigol için kiralama teklifinde bulunacak.

Fenerbahçe Gabriel Barbosa'nın peşinde

2016-2017 sezonunu hayal kırıklığıyla kapatan Fenerbahçe'de yönetim yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için çalışmalara başladı.

BeINSports'un haberine göre Inter'de forma giyen Gabriel Barbosa'yı gündemine alan Sarı Lacivertliler, İtalyan kulübü ile masaya oturacak.

Fenerbahçe'nin oyuncuyu kiralaması gündemde. Brezilya'da fırtına gibi esen ancak aradığını İtalya'da bulamayan Brezilyalı forvetin yeniden parlaması adına İtalyan kulübünün de teklife sıcak bakabileceği gelen haberler arasında.

Gabigol kimdir?

Gabriel Barbosa Almeida nam-ı diğer Gabigol, 30 Ağustos 1996 doğumlu. Santos alt yapısındaki çılgın gol oranı sayesinde lakabına kavuşan oyuncu 2013'te yine Sao Paulo ekibinde profesyonel oldu.

16 yaşında giymeye başladığı Santos formasıyla "Yeni Neymar" etiketini alan ve Brezilya'yı sallamaya başlayan Gabigol kısa bir sürede Avrupa'nın devlerinin radarına girdi ancak profesyonel kariyerinin ilk yıllarında beklenilen patlamayı yapamadı.

2015'te prestijli İspanyol spor dergisi Don Balon'un "Dünyanın En Yetenekli 101 Genci" listesinde gösterilen Gabriel Barbosa genç takımlardaki gol yüzdesini profesyonel kariyerinde yakalayamasa da potansiyeliyle 30 milyonluk bir transferle eski kıtanın yolunu tuttu.

Teknik yeteneği, sürati ve yaratılıcığıyla hem kanatlarda hem santfor mevkiinde görev alabilen genç oyuncunun Inter'deki ilk sezonu da çok verimli geçmedi. Bu sezon Serie A'da hiçbir maça 11'de başlayamayan Gabigol sonradan oyuna dahil olduğu 9 maçta ise sadece 1 gol atabildi.


Jeremain Lens'ten transfer açıklaması!

Haberin Devamı
YORUM YAZ