MENÜ

Fenerbahçe | Flaş Arda Güler açıklaması: Bu gidişatı hayra alamet değil!

Süper Lig'in ilk haftasında Ümraniyespor'u sahasında konuk eden Fenerbahçe, karşılaşmadan 3-3'lük skorla ayrıldı. Sarı-lacivertli takımda hem futbolcular hem de teknik direktör Jorge Jesus maçın ardından eleştiri oklarının hedefi oldu. TRT Spor'da Fenerbahçe - Ümraniyespor maçını değerlendiren Nihat Kahveci'nin hedefinde de Jorge Jesus vardı. Kahveci, Arda Güler'in maçta süre almamasını sert sözlerle eleştirdi.

Süper Lig'in ilk haftasında Ümraniyespor'u sahasında konuk eden Fenerbahçe, karşılaşmadan 3-3'lük skorla ayrıldı. Sarı-lacivertli takımda hem futbolcular hem de teknik direktör Jorge Jesus maçın ardından eleştiri oklarının hedefi oldu.

Haberin Devamı

TRT Spor'da Fenerbahçe - Ümraniyespor maçını değerlendiren Nihat Kahveci'nin hedefinde de Jorge Jesus vardı. Kahveci, Arda Güler'in maçta süre almamasını sert sözlerle eleştirdi.

Hiçbir oyuncuya 10 numaralı formanun boşuna verilmediğini ifade eden Nihat Kahveci, "Fenerbahçe'de Arda oyuna girmedi. Bir oyuncuya 10 numara boşuna verilmiyor. Arda'nın bu takımda herkesten önce oynaması lazım. Arda'ya 10 numaranın verildiği bir günde nasıl bir dakika bile süre almaz? Bu gidişatı hayra alamet değil. Zaten 15'er dakika oynuyor." dedi.

YORUM YAZ