MENÜ

Fenerbahçe, Eskişehirspor maçına hazır

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk karşılaşmasında, Eskişehirspor ile yarın deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını, akşam saatlerinde yaptığı basına kapalı antrenmanla tamamladı.

Fenerbahçe, Eskişehirspor maçına hazır

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman saat 18.00'de başladı ve 1 saat 15 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 grubu ayrılan oyuncular 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Oyunculardan Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Egemen Korkmaz, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Cristian Baroni, Raul Meireles, Dirk Kuyt ve Pierre Webo, günü izinli olarak geçirdi.

Antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalışan Emre Belözoğlu, ikinci bölümde ise takımda ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.

Sağ arka alt adalesinde ağrıları bulunan Salih Uçan ile dünkü antrenmanda sol arka alt adalesine darbe alan Recep Niyaz da tedbir amaçlı özel program dahilinde takımdan ayrı çalıştı. Bu antrenmanla Eskişehirspor maçının hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, yarın saat 12.00'de Sahiba Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla Eskişehir'e gidecek.

UEFA medya takibi tesislerde

Antrenman öncesinde tesislere gelen UEFA medya ekibi, Emre Belözoğlu, Moussa Sow ve Semih Şentürk ile röportaj yaptı. UEFA medya ekibi ayrıca, tesislerin içinden ve dışından görüntüler de aldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ