MENÜ

Fenerbahçe eleştirilerini yorumladı: Kronik hastalık değil!

Fenerbahçe, lige verilen arayı boş geçmedi. Sarı-lacivertliler, Fatih Karagümrük ile hazırlık maçına çıktı. Fenerbahçe'nin 3-1 önde götürdüğü mücadele 3-3 beraberlikle sona erdi. Karşılaşma sonrası Fenerbahçe'nin önde olduğu mücadelelerde skoru koruyamadığı yönündeki eleştirileri Fanatik TV'ye değerlendiren Erman Özgür, "Fenerbahçe bir arada ne kadar maç oynarsa kalitesini o kadar kolay ortaya koyacaktır" dedi.

Süper Lig'e verilen milli arada Fenerbahçe, ligin yeni takımlarından Fatih Karagümrük ile hazırlık maçına çıktı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin 3-1 önde götürdüğü mücadele 3-3 beraberlikle sona erdi. Karşılaşma sonrası Fenerbahçe'nin önde olduğu mücadelelerde skoru koruyamadığı yönünde eleştiriler yapıldı.

Fanatik Gazetesi yazarı Erman Özgür konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Fenerbahçe'nin lig ya da hazırlık maçı performanslarına bakarak kronik bir hastalığı olduğu, öne geçtikten sonra skoru koruyamadığı yönündeki eleştirilerin doğru olmadığını düşünüyorum. Kadro kalitesi iyi de olsa yeni bir araya gelmiş takım için böyle gelgitler olabilir. Fenerbahçe bir arada ne kadar çok maç oynarsa kalitesini o kadar kolay ortaya koyacaktır."

Fenerbahçe'nin hücumu seven bir takım olduğunu ifade eden Erman Özgür, "Çok fazla skorlu maçlar oynaması doğaldır. Fenerbahçe'nin eksiği; kadrosunda 7-8 kemikleşmiş oyuncusunun olmaması. Geri kalan oyuncular üzerinden yapılacak rotasyon Erol Bulut'u daha başarılı yapabilir" dedi.

YORUM YAZ