MENÜ

Fenerbahçe Doğuş, Joffrey Lauvergne ile anlaştı

Turkish Airlines EuroLeague'deki temsilcilerimizden Fenerbahçe Doğuş, önümüzdeki sezon için flaş bir transfere imza atarak NBA'de en son San Antonio Spurs forması giyen Fransız oyuncu Joffrey Lauvergne ile anlaşma sağladı.

Fenerbahçe Doğuş, Joffrey Lauvergne ile anlaştı

Turkish Airlines EuroLeague'deki temsilcilerimizden Fenerbahçe Doğuş, önümüzdeki sezon için Fransız oyuncu Joffrey Lauvergne ile anlaşma sağladı.

Avrupa'da Elan Chalon, Valencia, Partizan, Khimki formaları giyen Joffrey Lauvergne, NBA'de Denver Nuggets, Oklahoma City Thunder, Chicago Bulls ve son olarak San Antonio Spurs kadrolarında şans bulmuştu.

beIN SPORTS'un haberine göre 26 yaşındaki oyuncu ile Fenerbahçe Doğuş önümüzdeki sezon için sözleşme imzalayacak.

Geçtiğimiz sezon San Antonio Spurs ile 55 maça çıkan Fransız oyuncu 9.7 dakika süre alırken 4.1 sayı, 3.1 ribaunt ortalamaları yakaladı.

Lauvergne'in Fenerbahçe Doğuş'a transferi adına San Antonio Spurs ile devam etmesini sağlayacağı yıllık 1,656,092 Dolar'lık oyuncu opsiyonunu kullanmaması bekleniyor.

Fransa Milli Takımı'nda da düzenli olarak forma giyen Lauvergne, 2013 EuroBasket'te takımıyla altın madalyaya ulaşmayı başarmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ