MENÜ

Fenerbahçe, deplasmanda Gaziantep Basketbol'u yendi

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 4. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Gaziantep Basketbol'u 67-55'lik skorla yenmeyi başardı.

Fenerbahçe, deplasmanda Gaziantep Basketbol'u yendi

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 4. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Gaziantep Basketbol ile kozlarını paylaştı.

Haberin Devamı

Sarı-Lacivertli takım, karşılaşmada rakibini 67-55'lik skorla mağlup etmeyi başardı.

Bu sonuçla Fenerbahçe, dört maçta dört galibiyete ulaşarak puanını 8 yaparken, Gaziantep Basketbol ise ikinci mağlubiyetini aldı ve 6 puanda kaldı.

Maça etkili başlayan konuk ekip, rakibinin top kayıplarını iyi değerlendirerek ilk çeyreği 16-8 önde tamamladı. Gaziantep Basketbol, kaydettiği 8 sayının tamamını Jekiri ile buldu.

İkinci periyotta oyun üstünlüğünü sürdüren Fenerbahçe, Ahmet Duverioğlu ve Morgan ile sayılar üreterek, devreyi 36-23 önde geçti.

Gaziantep Basketbol, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaparken, 25. dakikada farkı 4 sayıya (39-35) kadar indirdi. Ev sahibi ekibin farkı kapatmasına izin vermeyen Fenerbahçe, son periyoda 48-41 galip durumda girdi.

Haberin Devamı

Dördüncü periyotta Gaziantep Basketbol’un Jekiri ile bulduğu sayılar yeterli olmazken, sarı-lacivertliler salondan 67-55 galip ayrıldı.

Fenerbahçe'de Ahmet Düverioğlu attığı 16 sayı ile galibiyette önemli rol oynarken, Gaziantep temsilcisinde ise Marko Tomas, 14 sayı ile takımının etkili ismi oldu.

YORUM YAZ