MENÜ

Fenerbahçe, deplasmanda Baskonia'ya konuk oluyor

Fenerbahçe, Turkish Airlines Euroleague’de geçen yıl Play-Off serisinde eleyerek Final- Four’un dışına ittiği İspanyol ekibi Baskonia’yla bu sezon ilk kez deplasmanda karşılaşacak. Sarı- Lacivertliler 6. maçında 5 galibiyetini almak için sahaya çıkacak.

Fenerbahçe, deplasmanda Baskonia'ya konuk oluyor

Turkish Airlines Euroleague’nde 5 hafta geride kalırken, bir tek Anadolu Efes karşısında mağlubiyet alan ve 4 galibiyetle yoluna devam eden Fenerbahçe bugün zorlu İspanya deplasmanında Baskonia’nın konuğu olacak.

Haberin Devamı

Sarı-Lacivertliler, geçen sezon Play- Off’ta eşleştiği ve 3-1’lik seriyle eleyip, Final-Four’un dışında ittiği rakibiyle bu sezon ilk kez karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe evindeki tüm maçları kazanırken deplasmanda Zalgiris engelini aştı bir tek Anadolu Efes’e kaybetti. Ligde 2 maçını kazanıp, 3’ünü kaybeden Baskonia ise averajla 9. sırada yer alıyor.”

Obra: Zorlu bir maça çıkacağız

Fenerbahçe coachu Zeljko Obradovic, Baskonia’nın agresif bir savunma anlayışı olduğunu söyleyerek, “Bazı yeni oyuncuları olmasına rağmen basketbol anlayışı geçtiğimiz sezonla tamamen aynı olan bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Hücumda tempoyu arttırıyorlar ve hücum ribaundlarında çok agresifler. Onlara karşı her zaman olduğu gibi çok zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız.” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ