MENÜ

Fenerbahçe'den transfer operasyonu | Son dakika Fb transfer haberleri

6 Temmuz son dakika Fenerbahçe transfer haberlerinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Peki Fenerbahçe kimleri transfer edecek. İşte detaylar...

Fenerbahçe'den transfer operasyonu | Son dakika Fb transfer haberleri

Fenerbahçe'de transfer sessizliği sürüyor. Ali Koç yönetimi Aykut Kocaman'ın yerine Hollandalı teknik adam Fhillip Cocu'yu getirdi. Taraftar ise merakla yapılacak transferleri bekliyor. Takımdan ayrılacak oyuncularda netleşmeye başladı. Ayrıca iç transfer detayları da netleşiyor. Fenerbahçe yönetimi öncelikle Wilshere, Mina ve Bas Dost transferlerini bitirmek için uğraşıyor. İşte 6 Temmuz son dakika Fenerbahçe transfer haberleri ve detaylar...

WILSHERE'DAN KÖTÜ HABER!

Arsenal'in serbest bıraktığı İngiliz orta saha oyuncusu Jack Wilshere için flaş bir iddia ortaya atıldı.

İngiliz Sky Sports'un takipçilerine son dakika haberi olarak geçtiği bilgide, "West Ham United, Jack Wilshere transferinde sona geldi. Her açıklama yapılabilir" denildi.

Fenerbahçe ve West Ham'ın bir süredir transferini bitirmek için büyük yarış verdiği 26 yaşındaki orta saha oyuncusunun ilk tercihinin Premier Lig olduğu biliniyordu. Yıldız oyuncunun Premier Lig dışında bir kulübü seçmesi halinde bu takımın Fenerbahçe olamsına da kesin gözüyle bakılıyordu.

NEUSTADTER RUSYA'YA SICAK BAKIYOR

Yeni sezon öncesinde kadroda büyük bir revizyona gitmeye hazırlanan Fenerbahçe’de, teknik direktör Philip Cocu’nun takımda düşünmediği isimlerden biri de Roman Neustadter.

Tecrübeli stoper ülkesi Rusya’ya dönmeye sıcak bakıyor. Spartak Moskova’dan teklif alan 30 yaşındaki savunmacının da bir an önce bu transferin gerçekleşmesini istediği kaydedildi. Sarı- Lacivertliler, 4 milyon Euro’nun üzerinde bir gelir bekliyor.

FENERBAHÇE'DE OSPINA OPERASYONU

Fenerbahçe adım adım 1 numarasına kavuşuyor... Yönetim, Ospina’nın menacerini sessiz sedasız İstanbul’a getirdi. Kolombiya’nın Dünya Kupası’na veda etmesinin ardından görüşmeler hızlanırken, önümüzdeki haftaya kadar anlaşmanın sağlanması bekleniyor.

Sarı-Lacivertliler, yeni sezona kalitesi tartışılmayacak bir kaleciyle başlamak istiyor...

Kameni’yi göndermeye hazırlanan yönetim, 1 numara transferinde mutlu sona yakın. Gündemdeki isim David Ospina. Geçtiğimiz hafta Rusya’ya gidip, Kolombiya Milli Takımı’nda bulunan Ospina ile yüz yüze görüşen Fenerbahçe yetkilileri, bu kez de 29 yaşındaki yıldız eldivenin menacerini İstanbul’a getirdi. Sözleşmenin detayları konuşulurken, temasların oldukça pozitif şekilde ilerlediği öğrenildi. Fenerbahçe, 2 sezondur radarda olan Ospina’yı bu kez bitirmek istiyor. 3 yıllık anlaşma üzerinden görüşmeler sürerken, Arsenal da uygun bir bonservis bedeliyle Kolombiyalı kaleciyi göndermeye sıcak bakıyor. Londra ekibinin Leno’yu transfer etmesinin ardından mevcut kadroda 3. kaleci durumuna düşen Ospina’nın, Arsenal ile 1 senelik mukavelesi kaldı. Yönetimin hedefi, önümüzdeki haftaya kadar Ospina transferini sonuçlandırmak. Kolombiya’nın Dünya Kupası’na veda etmesinin ardından Ospina’nın talipleri artarken, son olarak Arjantin ekibi Boca Juniors devreye girmişti.

Volkan bilmecesi

17 yıldır Fenerbahçe’de görev yapan Volkan Demirel’in geleceği belirsizliğini koruyor. Yönetimin indirim talebine olumlu karşılık vermesine rağmen henüz kulübe çağrılmayan 36 yaşındaki kaleci,
haber bekliyor. Sarı- Lacivertliler yeni sezon hazırlıklarını Samandıra’da hız kesmeden devam ederken, henüz sözleşme imzalamayan Volkan ise bireysel antrenör eşliğinde çalışıyor.

FENERBAHÇE'DE TRANSFER İÇİN BAŞ DÖNDÜREN TRAFİK!

Jack Wilshere’den haber bekleyen Fenerbahçe, Andre Gomes ile de temasta. Golcü transferi için Bas Dost ile pazarlıklar devam ediyor. Tottenham’lı N’Kodou için de mutlu son yakın...

Fenerbahçe transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyor... Sarı- Lacivertli taraftarlar da gelecek müjdeli habere beklemeye başladı. Sarı-Lacivertliler, Türkiye'ye gelen ve sonrasında İngiltere'ye dönen Jack Wilshere'den cevap bekliyor. İngiliz yıldızdan cevap bekleyen Fener, Barcelonalı Andre Gomes'le de masada.

Andre Gomes alternatifi

Sportif Direktör Damien Comolli, Wilshere'den gelecek cevabı beklerken bir başka orta saha oyuncusu Andre Gomes'le de pazarlıklarını sürdürüyor. Wilshere'de sorun çıkması halinde Gomes kiralanacak.

Bas Dost'u markaja aldı

Fenerbahçe Hollandalı golcü Bas Dost ile de bağlarını koparmış değil. Comolli, hemen hemen hergün tecrübeli golcünün menajeri ile telefonda görüşüyor. Bu transfer de olumlu ilerliyor.

N'Koudou ile yeniden

Fransız kanat oyuncusu Kevin N'Koudou için ısrarını sürdüren Fenerbahçe, yıldız oyuncu için önümüzdeki günlerde Tottenham ile yeniden pazarlık masasına oturacak.

MORALES FENERBAHÇE'YE GELMEK İÇİN CAN ATIYOR

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de, listede yer alan isimlerden Morelos'tan müjdeli haber geldi.

Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Glasgow Rangers'ın Kolombiyalı golcüsü Alfredo Morelos ile ilgili İskoç basınından yeni bir iddia geldi.

İskoç basını, Morelos'un Fenerbahçe'ye transfer olmak için kulübüne rest çektiğini belirterek, "Bırakın da gideyim!" dediğini sayfalarına taşıdı.

VOLKAN'DAN FENERBAHÇE'YE GÖRÜLMEMİŞ TEKLİF!

Geçtiğimiz haftadan bu yana hem kulüple hem de yeni teknik direktör Phillip Cocu ile bir dizi görüşmeler gerçekleştiren Volkan, hem ekonomik hem de sportif konuları masaya yatırdı. Volkan ile kulübün karşılıklı olarak görüşlerini bildirmesinin ardından beklemeye geçildi. 9 Temmuz Pazartesi günü İsviçre kampına başlayacak Fenerbahçe’de ilk hazırlık maçı da yarın İstanbulspor ile oynanacak.

Takımın kampına yetişmek isteyen 37 yaşındaki Volkan için bugün oldukça kritik bir gün olacak. 2002 yılından beri sarı-lacivertli formayı giyen ve 5 senedir kaptanlık yapan Volkan Demirel’in diğer tercihleri arasında ABD’ye transferi de bulunuyor. ABD’de MLS’te bazı kulüplerin Volkan’la ilgilendiği hatta irtibata geçtiği öğrenildi.

Kariyerini Fenerbahçe’de tamamlamak isteyen kaptan, yönetimden üç yıllık sözleşme istiyor. Kulübün mali durumu ve FFP anlaşması sebebiyle ilk iki sezonki maaşını erteleyebileceğini ifade eden Volkan, yönetimden haber bekliyor. Anlaşmanın sağlanması durumunda ilk iki sezonluk maaşını son sezonda almaya hazır olduğunu vurgulayan file bekçisinin durumu kısa süre içinde netlik kazanacak.

WILSHERE TEKLİFİNİN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI!

beIN Sports'un haberine göre İngiliz ekibi, yıldız futbolcuya 1+2 yıllık sözleşme önerdi. Sözleşmedeki opsiyon maddesi ise oyuncunun bir sezonda 40 maça çıkmasına bağlı. Wilshere'e önerilen yıllık ücret ise vergi kesintileri hariç yaklaşık 5,2 milyon euro civarında.

Haberde Fenerbahçe'nin sunduğu teklifin ise 3 yıllık olduğu ve mali olarak da daha avantajlı olduğu, Wilshere ile ücret konusunda anlaşmanın sağlandığı ancak oyuncunun İngiltere dışına çıkıp çıkmama yönündeki kararının beklendiği kaydedildi.

COCU'NUN ACELESİ VAR!

Yeni sezon için 10 Temmuz’da İsviçre’nin Lozan kentinde kampa girecek Fenerbahçe’de henüz transfer yapılmamış olması, taraftarı meraklandırırken, teknik heyet de bu konuda daha hızlı hareket edilmesini bekliyor.

Teknik direktör Phillip Cocu’nun bu konuda sportif direktör Comolli ile görüştüğü ve özellikle Şampiyonlar Ligi ön elemelerine 1 ay kalmasına işaret ederek, sürecin hızlandırılmasını istediği öğrenildi.

- Takıma yeni katılacak isimleri kamp atmosferinde kadroya monte etmek istediğini belirten Cocu’nun, oyuncuların uyum süresini de düşünerek transferde hızlanılması talebinde bulunduğu belirtildi.

İlk etapta Wilshere, Bas Dost ve Mina’nın alınması konusunda beklentileri olan Phillip Cocu’nun, bu oyuncuların transferleri gerçekleşmezse alternatiflerine imza attırılmasını ve kısa sürede sonuç alınmasını istediği ifade edildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ