MENÜ

Fenerbahçe'den son dakika transfer atağı! Fb transfer haberleri

Aykut Kocaman'ın ardından teknik direktörlüğe Cocu'yu getiren Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürüyor. İşte 2 Temmuz Pazartesi son dakika Fenerbahçe transfer haberleri...

Fenerbahçe'den son dakika transfer atağı! Fb transfer haberleri

Fenerbahçe'de transferde sıcak saatler yaşanıyor. Başkan Ali Koç yönetiminde sportif direktör Comolli ve teknik direktör Cocu yeni transferler konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Bas Dost, Wilshere ve Yerr Mina konusunda girişimler devam ediyor. İşte 2 Temmuz Pazartesi son dakika Fenerbahçe transfer haberleri..

BAS DOST YARIŞI KIZIŞTI

Bonservisi elinde bulunan 29 yaşındaki futbolcuyla menaceri aracılığıyla görüşen ve pazarlıklara başlayan Fenerbahçe Yönetimi’nin, Hollandalı golcüyle büyük ölçüde anlaşma sağladığı bildirildi.

Forvet transferi konusunda çalışmalarını sürdüren Sarı-Lacivertliler, son olarak gündemine Portekiz ekibi Sporting Lizbon’la olan sözleşmesini tek taraflı fesheden Bast Dost’u almıştı. Bonservisi elinde bulunan 29 yaşındaki futbolcuyla menaceri aracılığıyla görüşen ve pazarlıklara başlayan Fenerbahçe Yönetimi’nin, Hollandalı golcüyle büyük ölçüde anlaşma sağladığı bildirildi. Deneyimli isimle; İngiltere Premier Lig ve İtalya Serie A takımlarının da ilgilendiği, tecrübeli ismin menajerinin son olarak diğer kulüplerden gelecek önerileri bekleme kararı aldığı kaydedildi. Bast Dost, geçen sezon Sporting Lizbon’da çıktığı 49 karşılaşmada 34 gol ve 4 asistlik performans ortaya koymuştu.

Künyesi

Adı: Bas Dost
Doğum tarihi: 31.05.1989
Doğum yeri: Deventer/Hollanda
Kulüp: -
Pozisyon: Forvet
Ayak: Sağ
Oynadığı takımlar: Emmen, Heracles, Heerenveen, Wolfsburg

Geçen sezonki karnesi
Maç - Dak. - Gol - Asist
49 - 4026 - 34 - 7

OZAN TUFAN PİYANGOSU

Akşam gazetesinin haberine göre İngiltere Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace, Ozan Tufan için F.Bahçe’nin kapısını çaldı.

Bursaspor’dan geldiği günden bu yana en tartışılan oyunculardan olan yetenekli orta sahanın satılabileceği öğrenildi. İngiliz basını, Crystal Palace’ın geçen sezon da istediği Ozan’ı almak için oldukça ciddi olduğunu vurguladı. Sportif Direktör Damien Comolli ve Teknik Direktör Phillip Cocu genç oyuncularla çalışmayı istese de, kulübün içinde bulunduğu şartlar düşünülerek, Ozan’ın gidişine onay verilecek.

20 günde 8 kilo verdi

Ozan Tufan ise kariyerine F.Bahçe’de devam etmek istiyor. Ligin bitiminin ardından sadece 5 gün tatil yapan 23 yaşındaki orta saha, kalan günlerini çalışarak geçirdi. Ozan, Sırbistan’da özel hocasının programlarıyla 20 günde 8 kilo vermeyi başardı. Yağ oranını %20’lerden %9’a indirerek herkesi memnun etti. F.Bahçe’nin yeni hocası Phillip Cocu da oyuncunun bu özverisinden memnun ancak, Ozan’la ilgili aldığı bilgiler pek parlak değil. FFP krizi varken de 15 milyon TL’ye hayır denilmesi de zor.

Kocaman da istemedi

Yeni teknik ekip Ozan’a şans vermeyi düşünüyor ancak, genç orta sahanın sicili kabarık ve Crystal’ın teklifi oldukça iyi. Ayrıca Ozan’ın tribünlerle de arası pek iyi değil. Ozan’ın sosyal medyada yaptığı paylaşımlar, önemli karşılaşmalar öncesi katıldığı partiler, disiplinsiz yaşamı onun uzun süre tepki görmesine sebep olmuştu. Aykut Kocaman, Sportif Direktör Comolli’ye sunduğu raporda Ozan’a neden şans vermediğinin sebepleri olarak bunları göstermişti.

WILSHERE'DE GERİ SAYIM!

Aykut Kocaman’ın gönderilmesinin ardından takımın başına Phillip Cocu’yu getiren Sarı-Lacivertliler, tecrübeli teknik adamın isteği doğrultusunda transfer çalışmalarına başladı. Bu konuda önceliği 10 numara transferine veren Kanarya, İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal’le yollarını ayıran Jack Wilshere’ın peşine düşmüştü. 26 yaşındaki futbolcuyla menaceri aracılığıyla temaslarını sürdüren Kanarya’nın, İngiliz yıldızın transferini bu hafta içinde bitirmeyi planladığı bildirildi. Türkiye’den Beşiktaş’ın da radarında bulunan yıldız futbolcuyu yüksek maaş ve imza parası formülüyle kendi safına çeken Fenerbahçe’nin, resmi imzalar için geri sayımda olduğu kaydedildi.

‘Yurt dışında oynama...’

Geleceğiyle ilgili olarak İngiliz basınına açıklamalarda bulunan Jack Wilshere, “17 yaşımdan beri Arsenal’deydim. 10 yıl İngiltere Premier Lig’de profesyonel olarak futbol oynadım. Geçtiğimiz cumartesi günü yıllarımı verdiğim kulübümle kontratım resmen doldu. Benim için çok ilginç bir gündü. Geleceğimle ilgili olarak kararımı vereceğim. Yurt dışındaki bir kulüpte oynama durumum var” ifadelerini kullandı.

Künyesi

Adı: Jack Wilshere
Doğum Tarihi: 01.01.1992
Doğum Yeri: Stevanege
Ülkesi: İngiltere
Yaşı: 26
Boyu: 1,72
Kilo: 68
Mevkii: Merkez orta saha
Kulübü: -
Oynadığı takımlar: Bolton Wanderers (k), Bournemouth (k), Arsenal.

YERRY MINA'DA KARAR HAFTASI

Teknik direktör Phillip Cocu’nun raporu doğrultusunda savunma hattını yeni bir isimle takviye etmek için harekete geçen Fenerbahçe, Katalan devi Barcelona’nın Kolombiyalı stoperi Yerry Mina’ya kancayı takmıştı. 23 yaşındaki futbolcuyu kiralamak için harekete geçen ve Barça’dan olumlu geri dönüş alan Sarı-Lacivertliler’in, başarılı ismin menaceriyle görüşme halinde olduğu kaydedildi. Kolombiya Milli Takımı’yla Dünya Kupası’nda başarıyla görev yapan deneyimli futbolcunun, geleceğiyle ilgili olarak kararını bu hafta içerisinde vereceği belirtildi. Yıldız futbolcunun menaceri aracılığıyla bu kararını iletmesinin ardından Kanarya’nın bekleyişe geçtiği öğrenildi.

Künyesi

Adı: Yerry Mina
Doğum Tarihi: 23 Eylül 1994
Doğum Yeri: Guachene
Ülkesi: Kolombiya
Kulübü: Barcelona
Pozisyon: Stoper
Sözleşmesi: 30.06.2023
Boy: 1.95
Ayak: Sağ
Oynadığı takımlar: Palmeiras, Independiente
Milli Takım: Kolombiya (12 maç 3 gol)

VOLKAN İÇİN KRİTİK GÜN!

Sözleşmesi sona eren emektar kaptan Volkan Demirel’in, bugün başkan Ali Koç ile son bir görüşme yapması bekleniyor. Görüşmenin olumlu geçmesi halinde tecrübeli file bekçisi, Sarı-Lacivertliler ile 1 yıllık yeni sözleşme imzalayacak ve takımla birlikte idmanlara çıkacak. Şu anda Volkan’ın antrenmanlara katılmaması, Kameni’nin de izinli olması nedeniyle genç kaleciler Erten Ersu, Tarık Çetin ve Oytun Özdağan, A takımla idmana çıkıyor.

COMOLLI'NİN GÖZÜ DÜNYA KUPASI'NDA

Damien Comolli bir yandan transfer görüşmelerinde yoğun mesai harcarken, bir yandan da Rusya’da düzenlenen 2018 Dünya Kupası’nı takip ediyor. Turnuvada gelecek vaadeden ve henüz patlamamış isimleri mercek altına alan Fransız, turnuva sonunda yönetime liste sunacak.

FENERBAHÇE VILBEKIN'DEN VAZGEÇTİ

Türk pasaportu alıp Milli Takım’da da forma giyen Scottie Wilbekin için transferde kritik günler yaşanıyor.

Eurohoops kaynaklarının verdiği bilgiye göre, Fenerbahçe Doğuş, Brad Wanamaker‘ın ayrılışı sonrası oyun kurucu arayışına devam etse de Scottie Wilbekin’e olan ilgisini kaybetti ve bu transfer için yarıştan çıktı.

Ergin Ataman komutasındaki Anadolu Efes ise, Wilbekin transferi için son sürat atak yapıyor ve Türk pasaportuna sahip oyuncuyu kadrosuna katmak için büyük çaba sarfediyor.

Wilbekin için seçenekler 2 Türk kulübü ile sınırlı değil. Başta Maccabi olmak üzere yurt dışından üç takım daha oyuncuyla ilgileniyor.

Wilbekin’i kadrosuna katmak isteyen takımlar öncelikle Darüşşafaka ile anlaşmalı ve oyuncunun 1.3 milyon dolarlık çıkış hakkını ödemeli.


Haberin Devamı
YORUM YAZ