MENÜ

Fenerbahçe'den Göksenin Köksal için suç duyurusu

Fenerbahçe Kulübü, dün oynanan ve son periyotta birçok gerginliğin yaşandığı Galatasaray maçıyla ilgili resmi internet sitesinden bir açıklama yaptı ve Sarı Kırmızılı oyuncu Göksenin Köksal hakkında suç duyurusunda bulunulacağını belirtti.

Fenerbahçe'den Göksenin Köksal için suç duyurusu

Spor Toto Basketbol Ligi'nde dün akşam Ülker Arena'da Fenerbahçe'yle Galatasaray Odeabank'ın karşılaştığı mücadelenin son periyodundan Göksenin Köksal ve Fenerbahçe'nin pota arkası tarafındaki taraftarları arasından gerginlik yaşanmış, Fenerbahçe coach'u Zelijko Obradovic Sarı Lacivertli taraftarları sakinleştirmeye çalışmıştı. Başkan Aziz Yıldırım ve kaptan Melih Mahmutoğlu da mikrofonu ellerine alarak sükunet çağrısında bulunmuştu.

Tüm bu gelişmelerin ardından ise Fenerbahçe kulübü olaylarla ilgili bir açıklama yaptı.

Maccabi-Fenerbahçe maçına şok atama: Damir Javor

Fenerbahce.org'dan yapılan açıklamada şöyle denildi:

Dün akşam oynanan Fenerbahçe – Galatasaray Odeabank Spor Toto Basketbol Süper Ligi 6. Hafta maçında, 92-74 kazandığımız karşılaşmanın 3. periyodunda, rakip takımın 61 numaralı oyuncusunun, özellikle takımımız farkı açtığında, tribünlere yönelik galiz küfürleri ve vücut hareketleri, tüm kamuoyunun malumudur.

Fenerbahçe - Galatasaray maçında ortalık karıştı

Bahse konu oyuncunun geçmişten bugüne süregelen tahrikleri, küfürleri ve Fenerbahçe Camiası’na yönelik, sporun ruhuna aykırı her türlü eylemi için hem 6222 sayılı yasa, hem de Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Talimatları nezdinde gerekli şikayetler delilleriyle birlikte yapılacaktır.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ


Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye cevap!

Haberin Devamı
YORUM YAZ